Plicuri pentru curierat


Asigurati-va calitatea documentelor dumneavoastra folosind plicurile pentru curierat. Pe langa impermeabilitatea ce se dovedeste a fi vitala in repetate randuri, aspectul si utilitatea plicurilor noastre garanteaza transportul oricarui tip de document in conditii de maxima siguranta.

Concepute pentru a proteja produsele pe perioada tranportului, plicurile, confectionate din folie polietilena sunt foarte rezistente cu un design special ce nu permite intrarea luminii in plic ( colorat negru in interior).

Va punem la dispozitie o gama larga de dimensiuni pentru a satisface nevoile dumneavostra din materiale atent alese, cu sudura puternica si adeziv permanent, pentru o inchidere definitive, cu cod de bare si inseriere, pentru ca produsele transportate sa fie in siguranta.

Sunt ideale in transportarea valorilor, documente importante, bonuri de masa, colete, documente, carti, scrisori, bani si orice altceva doriti sa livrati in siguranta este acum posibil cu plicurile noastre de curierat.

Se pot executa intr-o gama variata de dimensiuni si culori, personalizate la cererea clientului. Plicurile sunt perfecte pentru firmele de coletarie sau curierat creand o imagine excelenta expeditorului.

Comanda acum»