Cauti pungi pentru curierat?

Doriti sa trimiteti un colet, insa nu aveti incredere ca acesta va ajunge in siguranta la destinatie? Pungile pentru curierat va pot ajuta!

Acestea sunt niste ambalaje special destinate pentru a expedia un document confidential, colete, bani, sau alte produse, pentru ca pachetul dumneavoastra sa ajunga in siguranta, fara a fi deteriorat, dar si pentru a pastra confidentialitatea produselor pe care doriti sa le trimiteti.

Sunt prevazute cu o clapeta adeziva, sunt de unica folosinta – pentru a desigila punga destinatarul este nevoit sa o distruga. Aceste pungi sunt folosite pentru ca destinatarul sa fie unica persoana care intra in contact cu produsul livrat.

Care sunt avantajele utilizarii pungilor pentru curier?

Prin aceasta metoda, se asigura protectia fizica impotriva diferentei de temperatura, a descarcarii eletromagnetice si a socului mecanic pe care produsele livrate le pot suferi. De asemenea, obiectele mici, coletele lichide sau de tip pudra se transporta cu usurinta cu ajutorul acestor pungi permanent sigilate.

Functia de baza a pungilor pentru curierat este de a conserva in cele mai bune conditii coletele. Acestea le asigura un nivel ridicat de protectie pe parcursul transportului. Nevoia de a avea pungi pentru curierat economice si eficiente este din ce in ce mai mare, iar firmele de curierat au recurs la aceasta metoda pentru a asigura clientii de integritatea coletelor.

Cand a aparut conceptul de ambalare?

Industria ambalarii s-a dezvoltat dupa Al Doilea Razboi Mondial, atunci cand nevoia de a pastra alimentele, hainele, componentele electronice sau de uz casnic a devenit mai mare.

Tehnica ambalarii a aparut inca de la inceputul comertului. Prima data a fost utilizat in pietele din Cairo, pentru a promova condimentele si legumele.

Astazi, majoritatea firmelor de curierat folosesc aceasta metoda pentru a asigura clientii ca pachetul va ajunge la destinatar in conditii optime. Nu trebuie sa va faceti griji pentru costul acestor pungi pentru curierat, deoarece majoritatea firmelor il inlcud in taxa de livrare sau de colectare.

Daca doriti personal sa achizitionati aceste pungi, pretul lor variaza in functie de marime. Spre exemplu, pretul a 100 de pungi de dimensiunile 225×325 plus 40 milimetri este de 25 lei.

Unele firme care produc pungi de curierat dispun de aceste pungi de culoare alba la exterior, si neagra pe interior, totul pentru a pastra confidentialitatea. Acestea sunt folosite pentru ca destinatarul sa fie unica persoana care intra in contact cu produsul livrat. Acestea pot fi ideale pentru livrarea cumparaturilor online, dar nu numai.

Din nevoia de a ne proteja coletul si confidentialitatea, apelam la ambalare. Aceasta metoda, specifica tehnologiei moderne si perioadei contemporane, este utlizata pentru ca pachetele sa fie pastrate, sa nu se deterioreze in timpul depozitarii, transportului, sau vanzarii.

Daca achizitionati aceste pungi pentru curierat, vi se va oferi un certificat de conformitate, dar si o garantie, in cazul in care acestea se deterioreaza.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *