Ambalaje transport

Pentru o expunere mai atractiva si practica a produselor de comert electronic am creat ambalaje de curierat de buna calitate cu rezistenta mecanica, opace si reziste la apa, ideale pentru corespondenta confidentiala sau cumparaturi online.

Fabrica noastra de plicuri ofera o gama variata de produse, atat pungi curier, pungi curier personalizate cat si plicuri curierat personalizate. Astfel veti putea gasi la noi modelul potrivit produselor care urmeaza a fi trimise prin curier.

Plicurile curierat cu buzunar sau fara buzunare  se pot personaliza in functie de nevoile dumneavoastra, sau se pot folosi cele clasice de culoare alba la exterior si negru la interior, pastrand astfel confidentialitatea coletului.

Plicurile se pot inseria sau li se pot adauga coduri de bare, buzunare pentru corespondenta  sau chiar maner in partea de sus pentru un transport mai usor.

Inchiderea plicurilor curier personalizate se face cu banda adeziva aplicata la cald pe partea superioara, care asigura faptul ca plicurile sau coletele, o data sigilate nu pot fi îndepartate din punga fara a o rupe .

Pungi curierat

Pungi curierat cu buzunare si coduri de bare