Prima pagină » Produse » Ambalaje pentru gheata

AMBALAJE PENTRU GHEATA 

Ambalaje personalizate: folii si pungi pentru gheata vrac 2 kg-5 kg

Alegeti ambalajele noastre de gheata pentru a va asigura ca aveti intotdeauna gheata proaspata si rezistenta la topire la indemana. Cu ambalarea usoara si automata sau manuala, precum si cu designul durabil si rezistent, aceste pungi sunt solutia perfecta pentru orice ocazie.

Comandati-va ambalajele pentru gheata astazi si bucurati-va de beneficiile unui produs de calitate!

Gheata vrac pentru racirea bauturilor
gheata pisata pentru coktail
cuburi de gheata pentru racirea bauturilor
Cuburi de gheata, gheata pisata, fulgi de gheata
cuburi de gheata in congelator

Pungi din polietilena cu proprietati speciale pentru gheata: Fabricate din polietilena de calitate superioara, aceste pungi ofera o protectie excelenta impotriva topirii ghetii si mentin prospetimea ghetii in interior.
Ambalajele pentru gheata vrac, pungi pentru ambalare manuala sau folie pentru ambalare automata, sunt ideale pentru depozitarea si transportul acesteia.
Gheata in cantitati mari, de 2 kg – 5 kg, se foloseste la : racirea preparatelor si bauturilor la petreceri, BBQ, evenimente outdoor si indoor (aniversari, nunti, banchet,), catering, ceremonii.
Materialul de baza folosit este polietilena  iar in cazul ambalarii automate, aceasta are proprietati speciale.

MODALITATI DE AMBALARE PENTRU GHEATA VRAC

Gheata poate fi ambalat automat cu ajutorul utilajelor sau manual, permitandu-va sa alegeti metoda cea mai convenabila in functie de nevoile si echipamentele dvs.

Ambalare manuala in pungi, cu sudura laterala si in partea superioara (sudare manuala); Tipul de ambalaj este folia de polietilena cu o reteta speciala si reciclabila 100%.
Ambalare automata cu folie, se face cu utilaje specializate , echipate cu servomotor si dispozitive speciale de urmarire pentru a pastra acuratetea si precizie ridicata. Punga rezultata este de tip Flow-Pack , cu sudura centrala pe spate. Tipul ambalajului folosit este polietilena cu calitati speciale care impiedica intinderea/deformarea foliei in timpul procesului de productie.

Grosimea materialului variaza intre 0.04-0.15mm.

AMBALAJE PENTRU GHEATA: SIMPLE SAU PERSONALIZATE

Puteti alege intre pungile imprimate, care vin cu un design atractiv si informatii utile despre produs si pungile neimprimate, care ofera un aspect simplu si elegant. Personalizarea se face cu sigla producatorului de gheata, culorile alese, datele de contact si alte elemente de diferentiere. Imprimarea se face la suprafata ambalajului, folosind cerneala speciala pentru a preveni zgarierea foliei, aceasta cerneala fiind rezistenta la temperaturi mai mici de -18C.

Ambalaj durabil si rezistent: Datorita materialului rezistent si a calitatii fabricatiei, ambalajele noastre  sunt concepute pentru a rezista la manipulare si transport, asigurand ca gheata ajunge la destinatie in conditii optime.

Frapiera cu cuburi de gheata pentru BBQ
Ambalaj pentru gheata vrac 2-5 kg

SIGILAREA PUNGILOR DE GHEATA

Pot fi diverse tipuri de inchideri ale produsului final: pungi cu sudura manuala (ambalare manuala)  sau automata ( utilizarea unor utilaje specifice) si pungi de gheata cu autoinchidere/autosigilare.

CAPACITATEA DE UMPLERE A PUNGILOR PENTRU GHEATA

Ambalajele noastre  vin in diferite capacitati, de la 2 kg pana la 5 kg, pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale clientilor si a oferi cea mai buna solutie pentru orice situatie. In functie de solicitari,  pot fi produse alte dimensiuni.

TIPURI DE GHEATA CE POT FI AMBALATE, TRANSPORTATE SI DEPOZITATE 

Tipurile de gheata care se ambaleaza sunt:

1 – Gheata clara fabricata din apa pura: Ambalaj practic, pentru gheata folosita indeosebi pentru uz personal. Cuburile de gheata pura sunt produse din apa cristalina, 100% proaspata, in baza unui proces tehnologic de fabricare si ambalare complex, conform cu standardelor.
2 – Gheata pisata:  utilizata in special in pescarii sau la cockteiluri, in cluburi sau la bar. Ambalajul trebuie sa fie  rezistent pentru gheata maruntita. Gheata pisata este ingredientul secret al delicoaselor cocktailuri, smoothies sau frappe-uri. Aceasta este perfecta pentru a oferi clientilor bauturi savuroase si racoritoare,  intrucat, in majoritatea preparatelor lichide ea joaca doua roluri primordiale: acela de a raci si acela de a dilua continutul din pahar. Ea are menirea de a transforma bautura intr-o adevarata racoritoare gata sa satisfaca pana si cele mai severe preferinte!  Este important de stiut faptul ca acest tip de gheata pisata nu va pierde din calitatea cocktail-urilor, ci le va intensifica gustul, transformandu-le intr-una dintre bauturile preferate ale clientilor.
3 – Cuburi de gheata:  Cuburile de gheata pura sunt produse din apa cristalina, 100% proaspata, in baza unui proces tehnologic de fabricare si ambalare complex, conform cu standardelor.
4 – Fulgi de gheata: Gheata macinata ingredient indispensabil pentru cocktailuri, produs congelat
5 – Gheata carbonica: este  folosita la catering, transporturi speciale refrigerate, probe biologice, etc. Poate fi folosita pentru inghetarea instantanee a alimentelor, mostrelor, sau/si la fabricarea inghetatei. De asemenea este folosita la ocazii festive pentru obtinerea efectului de fum in paharele de bautura.