Prima pagină » Produse » Folii pentru ambalare automata

Folie ambalare automata pentru uz industrial

Folie BOPP transparenta (celofan, PP);

Folie CPP (cast);

Folie din LDPE (polietilena);

Folie laminata (multistrat) macroperforata.

Pungi folii de uz general, uz industrial, LDPE, BOPP, HDPE

Foliile FILM – Soluția perfectă pentru ambalarea automată

Descoperă soluția ideală pentru ambalarea automată a produselor alimentare sau industriale de larg consum – foliile FILM. Versatilitatea și adaptabilitatea acestor folii le fac indispensabile în industria ambalajelor. Fie că ai nevoie de ambalaje simple sau personalizate, foliile FILM îți oferă o gamă variată de opțiuni pentru a-ți îndeplini cerințele specifice.

Foliile FILM pot fi realizate într-un singur strat sau pot fi laminate în două sau mai multe straturi, asigurând o protecție eficientă și o prezentare atrăgătoare pentru produsele tale. Cu posibilitatea de personalizare în până la 8 culori liniare sau chiar policromie, poți crea ambalaje unice, care să reflecte identitatea și brandul tău. Foliile FILM sunt o platformă perfectă pentru a-ți pune în valoare produsele și a atrage atenția clienților.

O altă opțiune oferită de foliile FILM este confecționarea de pungi pentru ambalare manuală. Acestea sunt disponibile în dimensiuni uzuale, adaptate în funcție de nevoile produsului tău. Astfel, poți asigura o ambalare precisă și comodă, oferind protecție și practicitate pentru consumatori.

Livrarea foliilor FILM se realizează sub forma de role, cu diferite latimi și diametre, în funcție de caracteristicile mașinilor pe care urmează să fie utilizate. Astfel, poți obține produsele de care ai nevoie pentru linia ta de ambalare, asigurând un flux eficient și optimizat.

Alege foliile FILM pentru a beneficia de avantajele ambalării automate și pentru a obține rezultate superioare în ceea ce privește protecția și prezentarea produselor tale.

Te invităm să explorezi gama noastră variată de folii FILM și să transformi ambalarea într-un element-cheie al succesului afacerii tale.

Folie LDPE : soluția perfectă pentru protecția produselor

Foliile din LDPE (polietilenă de joasă densitate) sunt ideale pentru ambalarea automată a produselor. Acestea sunt obținute prin tehnica de suflare a granulelor LDPE, asigurând astfel o calitate superioară și o rezistență crescuta. Caracterizate prin versatilitate, foliile LDPE pot fi utilizate sub diferite forme, inclusiv ca folie film, folie pantalon (tubular) sau folie semipantalon. Indiferent de forma aleasă, acestea oferă soluții eficiente pentru ambalarea individuală sau colectivă cu utilaje de ambalare automată Beneficiind de o rezistență remarcabilă și de transparență, aceste folii asigură protecția adecvată a produselor avand totodata si rol estetic. Cu o reciclabilitate de 100%, contribuie la protecția mediului înconjurător și se aliniază tendințelor sustenabile din industrie. Rolele de folie LDPE sunt disponibile în greutate de aproximativ 20 kg și sunt acoperite cu o husă de protecție din LDPE, asigurând astfel integritatea și calitatea lor pe întreaga perioadă de stocare și transport.

 • Domeniul alimentar găsește în aceste folii soluția perfectă pentru ambalarea produselor de panificație. Fie că este vorba de pâine, produse de patiserie sau alte alimente, foliile LDPE asigură o protecție optimă și mențin prospețimea acestora.
 • Domeniul nealimentar găsește și el aplicații variate pentru aceste folii de înaltă calitate. Indiferent că este vorba de ambalarea produselor electronice, farmaceutice sau a altor bunuri, foliile LDPE asigură protecția și siguranța acestora în timpul manipulării și transportului.

Alege foliile LDPE pentru ambalarea automată și beneficiază de soluții eficiente, rezistente și prietenoase cu mediul, care protejează produsele tale și contribuie la succesul afacerii tale!

Folia laminata (multistrat)

Protecție de încredere pentru produsele tale!

Folia laminată este un tip de folie folosit în special pentru utilajele automate de ambalat, oferind o protecție eficientă împotriva umidității, mirosurilor neplăcute și razelor ultraviolete. Această folie este ideală pentru ambalarea produselor precum zahăr, făină, orez, malai și alte pulberi alimentare sau nealimentare.

Beneficii și utilizări ale foliei laminată:

 1. Protecție împotriva factorilor dăunători: Folia laminată asigură o barieră excelentă împotriva umidității, protejând produsele tale de deteriorarea cauzată de umezeală sau condens. De asemenea, aceasta previne pătrunderea mirosurilor neplăcute și oferă o protecție eficientă împotriva razelor ultraviolete, menținând calitatea produselor pe termen lung.
 2. Versatilitate în ambalare: Foliile laminate pot fi utilizate și pentru obținerea pungilor destinate ambalării manuale, adaptate în funcție de dimensiunea și tipul de produs. Imprimarea pungilor din folie laminată se realizează în mod flexografic, în mai multe culori, iar foliile utilizate pot fi transparente, mate, perlate sau metalizate.
 3. Rezistență sporită: Folia laminată este compusă dintr-unul sau mai multe straturi cu aditivi, ceea ce o face mai rezistentă decât o folie simplă. Straturile pot fi realizate din polietilenă, folie de aluminiu sau polipropilenă. De asemenea, folia laminată poate fi realizată și din BOPP, fiind recomandată pentru volumele mari de laminare.
 4. Ambalaj subțire și fără miros: Folia laminată este potrivită pentru ambalajele fine, deoarece este subțire și nu conține adeziv. Astfel, elimină mirosurile neplăcute și păstrează aroma și prospetimea produselor. Prin combinarea mai multor straturi din materiale diferite, folia laminată adună într-un singur ambalaj proprietățile unice ale celorlalte folii.

Operatiunea de laminare duce la utilizarea maximă a proprietăților fiecarui strat de material și, prin urmare, fiecare strat își îndeplinește funcția sa proprie în ambalaj.

Folia laminată reprezintă o soluție de încredere pentru ambalarea automată, oferind protecție și prezentare excelentă pentru produsele tale. Alege folia laminată pentru a beneficia de proprietățile sale avansate și pentru a menține calitatea și prospețimea produselor ambalate într-un mod eficient și profesionist.

Utilizari:

 • folii pentru paine, produse din patiserie si fast-food,
 • folii pentru inghetata si creme, folii pentru cafea, alune fistic, condimente,
 • folii pentru paste fainoase, orez, malai, gris, zahar,
 • folii pentru chipsuri cereale si seminte, etc
 • Ambalare, depozitare: Rolele de folie sunt ambalate în folie stretch și așezate orizontal sau vertical pe palet;
 • Ambalaje reciclabile.
 • Adecvate pentru contactul direct cu alimentele.
 • Tipuri de folie: film, doua straturi – duplex, trei straturi – triplex, suprafață mată.
 • Combinatii de materiale: PE, BOPP (transparent, metalizat, alb, perlat), CPP, PET (transparent, metalizat), AL.
 • Aplicatii: ambalarea alimentelor (produse congelate, legume, produse de panificatie, dulciuri-delicatese, cereale, cafea, etc.), ambalarea produselor destinate igienei personale si articolelor cosmetice (detergenti, creme, geluri), ambalare de medii de crestere, fertilizatori, ambalarea hranei pentru animale, ambalare de produse de larg consum.
 • Recomandari depozitare: Foliile se depoziteaza într-un spatiu închis, acoperit. Foliile laminate nu trebuie să fie expuse la lumina directă a soarelui și la alte condiții meteorologice; acestea nu trebuie depozitate în apropierea surselor directe de căldură și electricitate. Când este păstrat, filmul nu trebuie să intre în contact cu substanțe chimice.
 • Utilizare: Produsul trebuie utilizat cel mai devreme la 2 zile de la data fabricării pentru a asigura un timp suficient pentru aderenta straturilor de folii laminate. Prin urmare, produsele sunt pregatite pentru expediție la 2 zile după data fabricatiei.  Producătorul nu poate garanta calitatea produsului în cazul unui timp de folosire  mai scurt de 2 zile de la data fabricatiei.

Folia de polipropilenă BOPP: Protecție superioară și prezentare irezistibilă

Folia de polipropilenă BOPP (bi-orientată) este un material de ambalare frecvent utilizat în industria panificației pentru a proteja și prezenta produsele. Fabricată din polipropilenă, această folie oferă o finisare și transparență ridicate, asigurând o vizibilitate clară a conținutului ambalajului.

Cu ajutorul unui sistem automat de ambalare, folia BOPP poate fi aplicată rapid și eficient, reducând timpul și efortul necesare pentru a proteja produsele. Cu tehnologie avansată, sistemele de ambalare automată pot lipi și tăia folia cu precizie, asigurând ambalarea uniformă și atractivă a produselor de panificație.

Beneficii ale foliei de polipropilenă BOPP:

 1. Protecție superioară: Folia BOPP asigură o protecție excelentă împotriva umidității, temperaturilor ridicate și riscului de deteriorare mecanică. Produsele tale de panificație vor rămâne proaspete și delicioase pentru mai mult timp.
 2. Prezentare vizuală de calitate: Datorită finisării și transparenței ridicate, folia BOPP oferă o prezentare atrăgătoare a produselor tale. Clienții vor fi atrași de aspectul impecabil al produselor ambalate.
 3. Aplicare eficientă: Cu ajutorul sistemelor automate de ambalare, folia BOPP poate fi aplicată rapid și uniform pe produsele de panificaț Aceasta reduce timpul și efortul necesare pentru a pregăti produsele pentru piață.
 4. Eco-friendly și reciclabilă: Folosind folia de polipropilenă BOPP, contribui la protejarea mediului înconjurător. Este un material eco-friendly și biodegradabil, care poate fi reciclat după utilizare.

Domeniile de aplicare ale foliei BOPP sunt multiple în diverse industrii, cum ar fi industria textilă, industria tutunului, industria alimentară și multe altele. Aceasta demonstrează versatilitatea și adaptabilitatea acestei folii în satisfacerea nevoilor diverse ale afacerii tale.

În concluzie, folia de polipropilenă BOPP pentru ambalare automată reprezintă o soluție de înaltă calitate pentru protecția și prezentarea produselor de panificație. Alege folia BOPP pentru a beneficia de avantajele sale excelente în ambalarea automată și pentru a obține produsele tale în centrul atenției și apreciate de clienți!

Folii cu maroperforatii

Ambalare automata Flow Pack

Filmele simple sau cu marfoperforatii (6 -12mm) sunt ideale pentru ambalarea diverselor produse printre care regasim:

 • legume-fructe
 • produse de panificatie
 • diverse piese
 • dulciuri, etc

Folie Cast (CPP)

Evidențiază calitățile produselor cu o transparență deosebită!

Foliile CAST sunt folii de polipropilenă mono-orientată care se remarcă prin transparența lor excepțională, punând în valoare calitățile produselor ambalate. Acestea pot fi utilizate sub forma de role debitată la diverse dimensiuni sau pot fi folosite pentru confecționarea de pungi.

Beneficii și domenii de aplicare ale foliilor CAST:

 1. Evidențierea produselor: Datorită transparenței sale deosebite, folia CAST permite vizualizarea clară a produselor ambalate, evidențiindu-le calitățile și aspectul atrăgător. Produsele tale vor atrage atenția și vor cuceri clienții.
 2. Versatilitate în utilizare: Foliile CAST se pot adapta diverselor dimensiuni și forme de ambalare, oferind flexibilitate în alegerea metodei potrivite pentru produsele tale. Acestea pot fi folosite pentru ambalarea pâinii, cozonacilor, produselor textile, ciocolatei, pufuleților, produselor de patiserie, pastelor făinoase și multe altele.
 3. Protecție și menținerea prospețimii: Folosirea foliilor CAST asigură o protecție eficientă împotriva factorilor externi, menținând produsele tale proaspete și delicioase. Folia protejează împotriva umidității, contaminării și pierderii de arome și texturi.
 4. Rezistență și durabilitate: Foliile CAST sunt fabricate din polipropilenă, un material durabil și rezistent, asigurând astfel integritatea produselor pe durata transportului și manipulării. Acestea rezistă la perforări și rupturi, menținând calitatea și prezentarea produselor tale.
 5. Conformitate cu standardele alimentare: Foliile CAST sunt potrivite pentru industria alimentară, fiind în conformitate cu cerințele și standardele de siguranță alimentară. Acestea oferă protecție și igienă adecvată pentru produsele alimentare ambalate.

Alege foliile CAST pentru ambalarea produselor tale și beneficiază de transparență excepțională, protecție eficientă și o prezentare irezistibilă!

Terme de livrare: Pentru toate produsele exista un termen de livrare in functie de complexitatea si cantitaile comandate.

Cantitati minime: Acestea se stabilesc dupa determinarea tipului de ambalaj solicitat.