Prima pagină » Produse » Pungi pentru legume si fructe

Pungi personalizate cu zipper, gauri si maner pentru legume si fructe

Solutii de ambalare de inalta calitate

Pungi laminate cu ardei

La gama noastra de ambalaje am adaugat Pungi personalizate pentru legume si fructe,  menite sa satisfaca cele mai variate nevoi ale clientilor nostri.

Pungi personalizate pentru fructe si legume proaspete

Cele mai eficiente soluții de ambalare pentru produsele alimentare vin acum sub forma pungilor noastre personalizate cu zipper și găuri, special concepute pentru legume și fructe. Aceste pungi durabile, fabricate din polietilenă de înaltă calitate, oferă un mediu ideal pentru depozitarea produselor dumneavoastră, fie în frigider, fie în cămară.

Perforațiile largi permit produselor să respire, evitând astfel acumularea umidității și posibilele alterări. Fie că vorbim despre pungi pentru mere, caise, visine sau cireșe direct din livada dumneavoastră, designul unic al acestor ambalaje amplifică volumul și optimzează prezentarea pe raft, contribuind la economisirea spațiului.

Caracteristicile distinctive ale marginilor și sudurilor pliurilor asigură o stocare verticală eficientă și o vizibilitate superioară a produselor, indiferent de dimensiunile acestora. Toate aceste avantaje combină eficiența și funcționalitatea, aducând un plus de valoare experienței de conservare și expunere a produselor.

Suntem un producător cu experiență, oferind ambalaje de calitate pentru toate nevoile dumneavoastră. Produsele noastre pot fi personalizate cu logo-ul dumneavoastră sau orice alt design, pentru a vă diferenția și a vă pune în valoare brandul.

Nu în ultimul rând, toate pungile noastre sunt ușor de închis și resigilat datorită sistemului de închidere, asigurând o protecție superioară a alimentelor.

Investiți în pungi de calitate pentru a vă păstra legumele și fructele proaspete!

Pungi cu Gauri Legume Fructe

Soluția pentru o Depozitare Optima

Pungile cu gauri legume fructe dispun de un sistem de aerisire care menține prospețimea produselor, fie că este vorba de mere din livadă, caise,visine sau cireșe. Acestea sunt ideale pentru a păstra fructele în cele mai bune condiții.

Rosii din sera ambalate in folie cu gauri

Punga cu Zipper

Calitate și Ușurință în Utilizare

Sunt pungi cu posibilitate de inchideri multiple, conservând în același timp calitatea și prospețimea produselor.

Salata ambalata in punga cu maner si gauri

Depozitare Eficientă

Pungile pentru legume si fructe sunt perfecte pentru depozitarea produselor alimentare. Acestea permit accesul facil la produse și asigură închiderea etanșă pentru a menține prospețimea.

Inovație și Calitate

În calitate de producător , VLM Poliplast este dedicat furnizării de soluții de ambalare inovatoare și de calitate. Pungile se pot personaliza, imprimate cu logo-ul companiei dumneavoastră.

Utilitatea ambalajelor

Este potivita pentru:  

 • ambalare capsuni;
 • ambalare visine;
 • ambalare cirese;
 • ambalare ceai;
 • ambalare caise;  
 • ambalare prune;
 • ambalare ceapa;
 • ambalare struguri;
 • ambalare rosii;
 • ambalare salata;
 • ambalare fructe de padure;
 • ambalare ardei;
 • ambalare morcovi;
 • ambalare castraveti.
Piata cu fructe si legume

Ambalaje inovatoare și sustenabile pentru fructele și legumele locale: soluția pentru un viitor mai verde!

Caracteristici tehnice

 • Inchidere cu zipper sau simple;
 • Maner pentru transport facil;
 • Pot avea macroperforatii;
 • Sunt pungi pentru depozitare alimente;
 • Pot fi pungi transparente sau pungi imprimate/ personalizate in functie de solicitari. 
 • Baza rotunda sau plata.
 • Materiale folosite: Folie BOPP, folie polietilena (LDPE) sau materiale multistrat (laminat);
 • Reciclabile 100% ♻️
 • Set 100 buc, ambalate in cutii din carton.

Funcționalitate Superioară

Aceste ambalaje sunt practice și ușor de folosit, fiind ideale pentru păstrarea și transportul produselor. Încercați gama noastră de pungi de plastic cu zipper și descoperiți diferenta pe care o pot face în gestionarea produselor dumneavoastră.

VLM Poliplast – implicat în fabricarea pungilor pentru industria de legume și fructe!

Închidere sigură și acces facil

Pungile noastre oferă o închidere sigură, care păstrează conținutul proaspăt și protejat. Acestea sunt ușor de folosit și pot fi deschise și închise de nenumărate ori fără a se deteriora.

Soluția Ideală pentru Ambalare

Orice nevoie de ambalare poate fi îndeplinită cu ajutorul pungilor de la VLM Poliplast. Fie că este vorba de pungi pentru ambalat cireșe, visine, caise din livada sau pentru ambalarea merelor, avem soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Pungi pentru legume si fructe. Pungi cu gauri si ziplock pentru legume fructe, Folii cu gauri legume fructe, Pungi cu perforatii, Folii cu perforatii, Pungi pentru ceapa, Pungi pentru cirese din livada, Pungi BOPP cu gauri si fermoar, Pungi personalizate pentru legume fructe , pungi cu gauri pentru fructe din livada, pungi cu gauri pentru mere, pungi cu gauri pentru piersici din livada, pungi cu gauri pentru caise din livada

Pungi cu gauri pentru mere din livada

Pungi cu legume

Pungi cu gauri pentru cirese din livada

pungi cu gauri si zipper legume si fructe, punga pentri fructe si legume din gradina, punga cu gauri pentru producatori, punga cu perforatii pentru struguri, punga pentru struguri din gradina

Pungi cu gauri de aerisire pentru struguri

Beneficiile pungilor pentru legume si fructe

 1. Practicitate: Zipper-ul asigură o închidere ambalajului, mânerul facilitează transportul, iar găurile permit aerisirea, prevenind alterarea fructelor și legumelor.
 2. Funcționalitate: Pungile sunt spațioase și pot fi folosite pentru o gamă largă de fructe și legume, oferind o soluție de ambalare versatilă.
 3. Sustenabilitate: Aceste pungi sunt concepute să fie cât mai prietenoase cu mediul, fiind fabricate din materiale 100% reciclabile. ?
 4. Calitate: Realizate pentru a rezista la uzura și sarcini grele, aceste pungi asigură protecția produselor pe parcursul transportului și depozitării.
 5. Spălare practică: Pungile permit spălarea fructelor și legumelor direct în interior, fără risipă de apă și efort.
 6. Design Atractiv: Pungile cu zipper, găuri și mâner sunt nu doar funcționale, dar și atractive, contribuind la o prezentare de calitate a produselor voastre.
 7. Susținerea producătorilor locali: Aceste pungi subliniază calitatea și autenticitatea produselor voastre, promovând afacerile locale.

Alegeți aceste pungi pentru o soluție de ambalare eficientă, responsabilă și atractivă pentru fructele și legumele voastre!

Pungi personalizate pentru fructe din livada si legume din sera

Pungi pentru legume si fructe. Pungi cu gauri si ziplock pentru legume fructe, Folii cu gauri legume fructe, Pungi cu perforatii, Folii cu perforatii, Pungi pentru ceapa, Pungi pentru cirese, Pungi BOPP cu gauri, Pungi legume fructe personalizate
Pungi cu struguri din gradina

Versatilitate și Conveniență

Oferta noastră include și punguțe zipper, o opțiune compactă și convenabilă pentru depozitarea și transportul produselor în cantități mai mici. Acestea sunt ideale pentru a păstra produsele în stare proaspătă și pentru a preveni posibilele deversări.

Ușurință în Utilizare și Depozitare

Sunt ideale pentru depozitarea produselor în spații mai mici sau pentru transport. Acestea sunt ușor de folosit și au capacitatea de a păstra produsele în condiții optime.

Pungi Imprimate: Personalizare și Branding

La VLM Poliplast, oferim pungi imprimate pentru a adăuga o notă personală ambalajelor dumneavoastră. Fie că doriți să îmbunătățiți vizibilitatea mărcii sau să oferiți informații suplimentare despre produs, pungile noastre imprimate sunt soluția ideală.

Calitate și Durabilitate

Acestea sunt realizate pentru a rezista la utilizare frecventă și pentru a menține produsele în condiții optime. Cu un design ușor de folosit și o închidere sigură,  ele sunt alegerea ideală pentru orice nevoie de ambalare.

Ne angajăm să oferim soluții de ambalare de calitate superioară. Descoperiți astăzi gama noastră de pungi cu  zipper și descoperiți diferența pe care o pot face în afacerea dumneavoastră.

La VLM Poliplast furnizeaza soluții de ambalare pentru produse alimentare, care să aducă valoare adăugată produselor. Am creat o linie de pungi rezistente pentru fructe și legume, perfecte pentru ambalarea produselor din livadă și pentru transportul acestora.

Toate pungile noastre, fie că sunt pungi cu maner sau fara, pentru legume sau pungi pentru depozitare alimente, sunt concepute pentru a asigura o conservare optimă a prospețimii. Fiecare pungă are un sistem de închidere eficient și este rezistentă la umiditate, ceea ce face ca produsele să rămână în condiții optime pentru o perioadă îndelungată.

De asemenea, suntem conștienți de importanța durabilității și a responsabilității ecologice. De aceea, ne-am angajat să oferim ambalaje ecologice, inclusiv pungi de polietilenă pentru fructe, care sunt nu doar de calitate superioară, dar și respectuoase cu mediul.

Mai mult, suntem bucuroși să oferim servicii de personalizare pentru pungile noastre, inclusiv posibilitatea de a adăuga logo-ul companiei dumneavoastră pe pungi. Acest lucru nu doar că vă permite să vă diferențiați de concurență, dar și să transmiteți un mesaj puternic despre angajamentul dumneavoastră față de calitate și durabilitate.

 

Pungi cu gauri pentru mere din livada
Ambalaje pentru mere
Pungi cu gauri fara maner si zip pentru fructe din livada
Ambalaje pentru caise
Ambalaje pentru cirese si ambalaje pentru caise

Folii macroperforate pentru ambalare automata Flow Pack, soluția modernă și eco-friendly 

Caracteristicile ambalarii automate Flow Pack: se folosesc folii cu dimensiuni prestabilite, rezultand pierderi minime. Procesul de ambalare automată a legumelor și fructelor reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru producătorii la scară mare. Acest proces se desfășoară într-o fabrică și presupune utilizarea unor mașini de ambalat de înaltă performanță care optimizează timpul și eficiența operațiunilor.

Etapă cu etapă, procesul de ambalare automată implică următoarele:

 1. Trierea: Înainte de ambalare, fructele și legumele sunt sortate automat în funcție de mărime, greutate și calitate.
 2. Amplasarea în pungi: Mașinile de ambalat plasează fructele și legumele în pungi într-un mod organizat și eficient, minimizând manipularea și posibilele deteriorări.
 3. Sigilarea: După ce produsele sunt amplasate în pungi, acestea sunt sigilate automat pentru a asigura prospetimea și a preveni contaminarea.
 4. Etichetarea: Ulterior, etichetele sunt aplicate automat pe pungi, furnizând informații relevante despre produs.
 5. Ambalarea finală: În final, pungile sigilate și etichetate sunt ambalate în cutii sau pe paleți pentru transport și distribuție.

Procesul se desfasoara in medii controlate, departe de praf si alte elemente care pot afecta calitatea produselor. Acest lucru ajută, de asemenea, la păstrarea duratei de valabilitate și a prospețimii mai bune. Prin folosirea tehnologiei avansate, procesul de ambalare automată asigură o manipulare igienică, minimă și uniformă a produselor, crește productivitatea și reduce costurile operaționale.

Procesul de comanda si productie

 1. Comandarea tipului de ambalaj  si stabilirea termenului de productie si livrare. In cazul ambalajelor cu logo, durata de executie este mai lung (10-15 zile), datorita unui numar mai mare de operatii necesare.
 2. Importanta este si existenta unui comenzi minime in pentru ambalajele pentru legume si ambalajele pentru fructe, in funtie de tipul lor. Pentru produse neprsonalizate , se poate verifica existenta stocurilor in fabrica, caz in care livrarea se face in timp mai scurt.
 3. Stabilirea dimensiunior, caracteristcilor , a tipului de material folosit si existenta sau nu a personalizarii ( pungi cu logo sau pungi transparente).
 4. Transmiterea modelului care se doreste a fi imprimat, stabilitea pozitionarii si al numarului de culori. Obtinerea BT-ului de la client si executia matritei. Acesta se achita de catre client si poate avea multile utilizari, in cazul in care se repeta comanda iar dimensiunile produsului raman neschimbate.
 5. Debitarea foliei la dimensiunile necesare si imprimarea ei conform design-ului stabilit.
 6. Stabilirea si executarea macroperforatiilor ( dimeniune gauri, pozitionare, etc.)
 7. Transformarea in pungi, concomitent cu aplicarea zipper-ului si stantarea manerului pentru a obtine ambalaje de calitate superioara.
 8. Ambalarea in cutii de carton, paletizarea  si livrarea comenzii. Set 1000 bucati

Tipuri de ambalare. Transportul fructelor si al legumelor

Transportul legumelor și fructelor se realizează doar cu vehicule autorizate. Procesul de încărcare poate fi efectuat în mai multe moduri – fie în vrac, fie manual sau cu ajutorul unui echipament mecanizat. De asemenea, produsele pot fi încărcate pe paleți sau direct în vehicul, folosind platforme de ridicare.

Tipuri de ambalaje pentru legume şi fructe proaspete

 1. Caserole/cutii din celuloză pentru legume şi fructe: Se folosesc pentru legume şi fructe mici ambalate în cantităţi reduse. Aceste tipuri de ambalaje sunt disponibile într-o varietate de forme şi mărimi avand si un cost scazut;
 2. Saci raschel sau pungi din hartie: Ceapa si cartofii pot fi eficient ambalați în saci Raschel, la fel ca varza, citricele și alte produse speciale. Acești saci de plasă oferă avantajul unei bune ventilații, prevenind astfel mucegaiul cauzat de umezeală, un aspect esențial în cazul produselor precum ceapa. În plus, sacii Raschel accentuează atractivitatea produselor, permițând clienților să le atingă înainte de a le adăuga în coșul de cumpărături. Cu toate acestea, sacii de plasă prezintă și unele dezavantaje. Aceștia sunt dificil de paletizat sau de stivuit, iar pungile mici nu maximizează eficient spațiul interior al containerelor din carton ondulat. În plus, sacii pot fi mai puțin rezistenți la manipulare necorespunzătoare și, de multe ori, produsele ambalate în saci pot fi percepute de clienți ca fiind de calitate inferioară. Există consumatori dispuși să plătească suplimentar pentru ambalaje de tip premium.
 3. Pungi de plastic: Polietilena este materialul cel mai folosit în ambalarea fructelor şi legumelor proaspete. În afară de faptul că sunt foarte ieftine, maşinile automate de ambalare în pungi reduc şi mai mult costurile de ambalare. Pungile din plastic sunt transparente şi permit cumpărătorului să vadă conţinutul, să-l inspecteze. O alta caracteristica este posibilitatea de a fi imprimate cu usurinta. Foliile din plastic sunt disponibile într-o varietate de grosimi şi pot fi astfel concepute încât aerul din interior să fie mai bine controlat (prin găuri de aerisire).
 4. Cutii/ recipiente/ caserole rigide din plastic: Acestea pot avea o singură componentă sau  pot fi compuse din două părți, cu un capac inclus. Acest tip de ambalaje are ca avantaj: costuri reduse, versatilitate și protecție superioara ; prezintă un aspect estetic plăcut și pot fi reutilizate. Ce la mai des sunt folosite pentru ambalarea fructelor cu dimesniuni mici, fructelor de pădure, ciupercilor, dar și a salatelor.
 5. Folie stretch: Folia reprezintă una dintre cele mai recente inovații în domeniul ambalajelor pentru fructe și legume proaspete. Ea este utilizată cu succes pentru ambalarea unei varietăți de produse, inclusiv cartofi, mere, ceapă, porumb dulce, castraveți și fructe tropicale. Având capacitatea de a reduce contracția, folia protejează eficient produsele de contaminare și minimizează deteriorarea mecanică. În plus, oferă o suprafață ideală pentru aplicarea etichetelor informative, îmbunătățind astfel comunicarea cu consumatorul.