Prima pagină » Produse » Pungi Stand-Up Kraft cu fereastra

PUNGI STAND-UP KRAFT CU FEREASTRA SI ZIPLOCK 

Pungi Stand-Up Kraft cu fereastra si ziplock  –  sunt solutia perfecta pentru ambalarea produselor voastre. Acestea sunt realizate din folie laminata cu hartie Kraft, astfel incat sunt rezistente si durabile. Designul Stand-Up permite pungilor sa stea in picioare, ceea ce le face ideale pentru expunerea pe rafturi si prezentarea produselor. Sigilarea etansa garanteaza pastrarea prospetimii si sigurantei continutului.  Sunt ideale pentru produse cu diferite volume si greutati cum ar fi cafeaua macinata sau condimentele. Aceste ambalaje au utilizari multiple in domeniul alimentar si nealimentar.

Acest tip de ambalaj este de asemenea foarte practic, deoarece poate fi deschis si inchis de mai multe ori, ceea ce il face ideal pentru utilizarea repetata. In plus, faptul ca este realizat din hartie Kraft laminata il face extrem de durabil si rezistent la rupere. Acestea sunt potrivite pentru produsele care trebuie sa fie vizibile pentru clienti.  Fereastra ofera clientilor posibilitatea de a vedea continutul pungii, ceea ce poate ajuta la cresterea vanzarilor.

Simplu, sigur si estetic – Pungile Stand-Up Kraft cu fereastra si ziplock sunt partenerul ideal al afacerii voastre!

Pungi Stand-Up laminate Kraft cu fereastra și fermoar pentru ceai
Pungi Stand-Up laminate Kraft cu fereastra și fermoar pentru produse cosmetice naturale
Pungi Stand-Up laminate Kraft cu fereastra și fermoar pentru alimente

PUNGI LAMINATE KRAFT CU FEREASTRA SI ZIPLOCK | PERSONALIZAREA SI PROMOVAREA PRODUSELOR

Personalizarea pungilor Stand-Up Kraft cu fereastra si ziplock se poate face in functie de nevoile afacerii voastre si pot fi imprimate cu logo-ul, numele sau designul dorit, inlocuind etichetele aplicate. In plus, faptul ca acestea sunt durabile si rezistente la rupere face ca produsele voastre sa fie protejate si sigure in timpul transportului si manipularii. Pungile laminate cu hartie Kraft cu fereastra si ziplock sunt o alegere excelenta , oferind o alternativa estetica, durabila si practica.

Sunt necesare cantitati minime in functie de dimensiunea pungii si structura materialului.

Protejeaza si promoveaza produsele tale cu pungile Stand-Up Kraft cu fereastra  – Calitate si stil in acelasi ambalaj!

PUNGI ZIPLOCK LAMINATE KRAFT, CU FEREASTRA – UTILIZARI

Pungi transparente pentru produse alimentare si nealimentare –  ambalaj cu utilizari multiple, printre care mentionam:

Utilizari alimentare (pungi alimentare cu fereastra):

 • ambalare ceaiuri, plante uscate;
 • ambalare fructe uscate, fructe confiate;
 • ambalare zahar;
 • ambalare dulciuri;
 • ambalare nuci;
 • ambalare faina (de orice fel);
 • ambalare cafea macinata;
 • ambalare condimente;
 • ambalare mancare pentru animale (PET Food), etc.

Utilizari nealimentare (pungi rezistente cu fereastra ):

 • ambalare momeala si monturi pentru pescuit;
 • ambalare accesorii;
 • ambalare cadouri;
 • ambalare bijuterii;
 • ambalare tamaie, etc.
Stand-up pouch, pungi Kraft cu fereastra si fermoar, set
Pungi Stand-Up laminate Kraft cu fereastra și fermoar pentru ambalarea dulciurilor
Pungi Stand-Up laminate Kraft cu fereastra și fermoar pentru alimente organice

PUNGA ZIPLOCK  STAND UP KRAFT CU FEREASTRA  | BENEFICII

1.Siguranta si prospetimea produselor: Marfurile ambalate vor fi protejate de umiditate, oxigen si alte elemente care pot afecta calitatea lor. Fereastra transparenta permite prezentarea continutului intr-un mod atractiv, inovator si atrage clientii.

2. Durabilitate si rezistenta: Sunt fabricate din materiale de inalta calitate, asigurandu-va ca produsele  vor fi ambalate intr-un mod sigur si durabil. Fiecare punga este prevazuta cu inchidere etansa si faciliteaza accesul rapid la continut precum si utilizarea repetata.

3. Aspect profesional si estetic: Designul modern al pungilor Stand-Up le face ideale pentru prezentarea produselor in magazine sau online. Ambalajul atragator va capta atentia va transmite ca produsele tale sunt de incredere si de calitate.

4. Usor de utilizat: Pungile cu ziplock sunt foarte practice si convenabile. Ele pot fi umplute si inchise cu usurinta, iar fereastra transparenta iti permite sa verifici continutul fara a deschide ambalajul.

5. Reciclabile: Pungile Stand-Up Kraft sunt o optiune ecologica, deoarece sunt realizate din materiale reciclabile, astfel, contribuind la protejarea mediului inconjurator si la construirea unei afaceri responsabile. ♻️

6. Versatilitate: Pungile laminate cu folie Kraft, sunt potrivite pentru o gama larga de produse, cum ar fi cafea, ceai, produse alimentare, produse cosmetice, bijuterii si multe altele. Indiferent de tipul de afacere pe care o ai, aceste pungi se potrivesc perfect nevoilor voastre.

7. Marketing eficient: Pungile Stand-Up ofera un spatiu generos pentru etichete personalizate sau logo-ul afacerii tale. Poti transforma ambalajul intr-un instrument de marketing eficient, promovand brandul si atragand atentia clientilor.

8. Pastrarea aromei si a gustului: Datorita designului etans si materialelor de calitate, pungile Kraft ajuta la pastrarea aromei si a gustului produselor alimentare, cum ar fi cafeaua sau ceaiul, intr-o stare proaspata si delicioasa.

9. Acest tip de ambalaj mareste durata de viata a produsului.

10. Economisirea spatiului: Pungile Stand-Up laminate Kraft cu fereastra si ziplock pot fi pliate si ocupa un spatiu minim in timpul depozitarii sau transportului. Acest aspect este benefic pentru economisirea spatiului si optimizarea logisticii afacerii tale.

11.Usurinta in identificarea produselor: Datorita fereastrei transparente, clientii pot vedea continutul pungii fara a fi nevoie sa deschida ambalajul. Acest lucru faciliteaza identificarea rapida a produselor si ii ajuta pe clienti sa faca alegeri informate.

CARACTERISTICI TEHNICE

 • Tip ambalaj: pungi laminate cu pliu la baza.
 • Pungi cu utilizari multiple: inchidere si deschidere  usoara.
 • Pungi cu fereastra: asigura identificarea usoara a continutului.
 • Pungi Kraft: culoare maro.
 • Capacitate: 100 g – 1 kg.
 • Disponibilitate stoc: in fabrica pentru dimeniunile uzuale, nepersonalizate.
 • Pungi Stand-Up personalizate: pentru a fi imprimate cu designul solicitat este necesara comandarea unei cantitati minime, care depinde de dimensiunea pungii si structura materialului.
 • Mod ambalare: cutii din carton.

Create pentru a impresiona – Pungi Stand-Up laminate cu hartie Kraft, cu fereastra si ziplock!

STOCURI DISPONIBILE IN FABRICA

Dimensiuni (in mm): latime, lungime, pliu la baza

Nr.DimensiuniFereastra/ZiplockGramaj estimativMod ambalareAmbalare colectivaIn stoc
185*135 (1*30)50-100 grSet 100/bucCutie
285*145 (1*30)50-100 grSet 100/bucCutie
3110*185 (1*30)150 grSet 100/bucCutie
4135*220 (1*35)250 grSet 100/bucCutie
5160*260 (1*40)500 grSet 100/bucCutie
6180*240 (1*45)750 grSet 100/bucCutie
7200*300 (1*50)1 kgSet 100/bucCutie