Prima pagină » Produse » Pungi uz general

Pungi si saci de uz general, uz universal, din LDPE, HDPE, BOPP, materiale laminate

VLM Poliplast, producător  pentru pungi și saci de uz general și industrial din materiale BOPP, LDPE (virgin sau reciclat) și laminate! Oferim ambalaje de înaltă calitate, sustenabile și prietenoase cu mediul înconjurător, potrivite pentru o gamă variată de industrii și utilizări.

Ambalajele noastre din BOPP (Polipropilenă Biorientată) sunt cunoscute pentru rezistența și transparența lor, permițând vizualizarea conținutului, ceea ce le face ideale pentru produse alimentare, cosmetice și articole de papetărie. Flexibile și ușor de manevrat, pungile BOPP sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, adaptabile cerințelor tale specifice.

LDPE (Polietilenă de Densitate Joasă) reprezintă o altă opțiune populară, oferind rezistență și durabilitate. De la protejarea produselor industriale la ambalarea produselor alimentare, sacii LDPE sunt versatili și pot fi personalizați pentru a se potrivi cerințelor fiecărei aplicații.

În plus, suntem mândri să oferim și soluții de ambalaje laminate, care combină avantajele diferitelor materiale pentru a obține proprietăți superioare. Aceste ambalaje sunt ideale pentru produsele care necesită o barieră sporită împotriva umidității, luminii sau gazelor, menținând conținutul în condiții optime pe tot parcursul transportului și depozitării.

Ne angajăm să oferim soluții personalizate și sustenabile clienților noștri. Materialele noastre pot fi furnizate atât în ​​versiuni virgin, cât și reciclate, sprijinind astfel inițiativele eco-friendly și reducând impactul asupra mediului.

Echipa noastră de experți în ambalaje va sta la dispoziția ta pentru a identifica cele mai bune soluții pentru nevoile tale specifice. Cu servicii rapide și flexibile de producție, suntem dedicați să livrăm ambalaje de calitate superioară, care să îndeplinească toate cerințele tale.

Alege ambalajele noastre din BOPP, LDPE și laminate pentru a-ți proteja produsele și a-ți spori brandul! Contactează-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și a începe colaborarea cu producătorul tău de încredere în ambalaje!