Prima pagină » Produse » Pungi uz general » Pungi si saci LDPE pentru uz industrial

Saci, pungi, capace de paleti si huse pentru paleti, din LDPE pentru uz general – uz industrial

 • Saci LDPE

  pentru depozitarea colectiva  si transportul produselor intre depozite sau pana la punctul de desfacere. Dimensiunile ( lungime, latime, grosime) variaza in functie de produsele ambalate. Pot fi simpli sau pliuri laterale pentru marirea volumului.

 • Pungi LDPE

  pentru ambalarea individuala sau multipack. Simple sau cu pliu la baza. Pot fi personalizate .

 • Capace pentru paleti

  : folii de dimensiuni prestabilite care au ca si rol protejarea partii superioare a paletului.

 • Huse pentru paleti

  : Pot fi simple sau cu gauri de aerisire. Acopera partea superioara si lateralele paletilor in timpul manipularii si depozitarii.

Produsele se executa la comanda, cu termen de livrare si comanda minima in functie de tipul ambalajului.

Pot fi simple sau personalizate

Pungi personalizate din LDPE, pentru farmacie 

 • Acest tip de ambalaj este des intalnit in farmacii, in magazinele cu decoratiuni sau gablonzuri.
 • Pot fi transparente, colorate in masa sau imprimate cu logo, designul dumneavoastra
 • Au maner tip “banana” fara intaritura, fiind potrivit pentru a rezista la greutati mici.

NOU – Ambalaje din material reciclat

Descoperă sacii colectivi din material reciclat – soluția ecologică pentru depozitarea și transportul eficient al deșeurilor de orice fel. Fabricați din materiale reciclate (granule LDPE reciclate provenite din deseuri), acești saci sunt concepuți pentru a îndeplini cerințele tale de gestionare a deșeurilor, oferind în același timp multiple beneficii pentru mediul înconjurător.

Beneficii ale ambalajelor din material reciclat:

 1. Protejarea mediului: Utilizând saci din material reciclat, contribui la reducerea consumului de resurse naturale și a emisiilor de carbon asociate producției de noi materiale. Aceasta susține eforturile de conservare a mediului și reducerea impactului asupra schimbărilor climatice.
 2. Eficiență în gestionarea deșeurilor: Sacii colectivi din material reciclat sunt concepuți pentru a fi durabili și rezistenți, permițând depozitarea și transportul sigur al deșeurilor de orice fel.
 3. Reducerea deșeurilor și promovarea reciclării: Utilizarea sacilor din material reciclat încurajează practicile de reciclare și gestionarea responsabilă a deșeurilor. Aceasta poate stimula și educa persoanele implicate în procesul de gestionare a deșeurilor să recicleze și să reducă cantitatea de deșeuri generate.
 4. Flexibilitate și versatilitate: Acestia sunt disponibili în diferite dimensiuni și capacități, putând fi utilizați pentru depozitarea și transportul diverselor tipuri de deșeuri. Aceștia pot fi adaptați la nevoile specifice ale industriei, comerțului sau gospodăriilor, oferind soluții personalizate și eficiente.

Alegând saci colectivi din material reciclat, nu numai că vei beneficia de caracteristicile lor practice și durabile, dar vei contribui și la protejarea mediului înconjurător prin reducerea impactului asupra resurselor naturale și promovarea reciclării.

Împreună, putem crea un viitor mai sustenabil pentru generațiile viitoare!

Termen de livrare: Pentru toate produsele exista un termen de livrare in functie de complexitate si cantitatile comandate

Cantitati minime de comanda: Acestea se stabilesc dupa determinarea tipului de ambalaj solicitat.