Prima pagină » Produse » Pungi vid

Pungi vid

Punga pentru vidat produse alimentare si nealimentare

Descoperă universul pungilor de vid oferite de noi, producătorul tău de încredere. Fie că ai nevoie de pungi pentru vidat alimente, carne, salam sau cartofi, te așteptăm cu o gamă variată de produse de calitate superioară.

În epoca eficienței și a economiei de spațiu, pungile noastre de vid se prezintă drept un aliat de nădejde. Sunt soluția ideală pentru a prelungi durata de viață a produselor tale, protejându-le de umiditate și asigurând o conservare corespunzătoare.

Pungile de vidat sunt tipuri de ambalaje din care aerul a fost complet eliminat. Acest proces de îndepărtare a aerului ajută la protejarea și conservarea alimentelor pe care le conțin. Printre alimentele care beneficiază cel mai mult de pe urma acestui procedeu se numără cafeaua măcinată sau în boabe, carnea, fructele de mare, legumele și brânza, cartofii, salamul sau alte mezeluri, etc.. Pungile sous-vide, datorită proprietăților lor de etanșeitate, oferă protecție împotriva prafului, microorganismelor și apei. Acesta este motivul pentru care alimentele susceptibile de a se altera își mențin prospețimea pentru o perioadă îndelungată de timp.

Pungi de vid si congelare
Pungi de vid si congelare
Pungi de vid si congelare

Iată ce îți oferim ca producător de pungi de vid:

 1. Durabilitate: Fie că ai nevoie de o pungă de vidat pentru sous vid sau de pungi pentru vidat salam, produsele noastre sunt realizate din materiale rezistente. Acestea suportă temperaturi ridicate, făcându-le potrivite pentru gătitul sous-vide.
 2. Etanșeitate: Fiecare pungă vidată din gama noastră asigură o izolare perfectă, împiedicând pătrunderea aerului și a umidității. Alimentele rămân astfel proaspete și savuroase pentru mai mult timp.
 3. Diversitate: Fie că ai nevoie de pungi pentru aparatul de vidat, pungi pentru vidat carne sau pungi vidare pentru diverse alte alimente, gama noastră variată îți va satisface orice nevoie.
 4. Ușurință în utilizare: Toate pungile noastre, fie că sunt pungi vidat netede sau pungi pt aparat de vidat, sunt ușor de folosit și compatibile cu diferite tipuri de aparate.

Va asteptam cu oferte personalizate la: office@vlmpoliplast.ro, vanzari@vlmpoliplast.ro, 

Caracteristici pungi vidat alimente si alte produse nealimentare

Oferim soluții personalizate pentru a răspunde tuturor cerințelor tale. De la grosimea variabilă, la materialele folosite și până la funcționalități suplimentare, ne adaptăm pentru a îndeplini orice solicitare.

Ca producători de pungi de vid, ne mândrim cu posibilitatea de a oferi personalizări complete:

 1. Grosime variabilă: Îți oferim o gamă variată de pungi de vid, cu grosimi de la 50my la 300my. Astfel, poți alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale de ambalare.
 2. Material de înaltă calitate: Producem pungi de vid din diferite materiale, precum PA/PE sau LAMINATE. Acestea pot fi transparente sau colorate (Ex: aurii ), în funcție de preferințele tale.
 3. Adaptabile pentru diferite procese: Pungile noastre pot fi folosite pentru diferite metode de preparare, inclusiv pasteurizare, gătit sub vid (cook-in) sau sterilizare. Astfel, te poți bucura de beneficiile fiecărui tip de proces de gătit.
 4. Dimensiuni la cerere: Ca producători de pungi de vid, putem realiza pungi de orice dimensiune dorită. Fie că ai nevoie de pungi mici pentru alimente individuale sau de pungi mari pentru produse voluminoase, noi avem soluția!
 5. Opțiuni de imprimare: Îți oferim posibilitatea de a personaliza pungile de vid cu imprimări conform solicitării tale. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți pune amprenta personală pe produse sau de a le face mai atractive pentru clienți.
 6. Funcționalități suplimentare: Pungile noastre pot veni cu sau fără euro hole, în funcție de nevoile tale de expunere și manipulare. De asemenea, putem adăuga un sistem de deschidere ușoară (easy open), pentru a asigura o utilizare cât mai simplă și eficientă.

Descoperă soluțiile noastre personalizate de pungi de vid și bucură-te de calitate, diversitate și funcționalitate, toate într-un singur loc. Suntem aici pentru a îndeplini orice solicitare!

Intrebari frecvente 

 • Ce sunt pungile de vid și cum funcționează acestea?

Pungile de vid sunt pungi din plastic rezistente la căldură și la umiditate, concepute pentru a fi utilizate cu aparate de vidat. Ele funcționează prin îndepărtarea aerului din interiorul pungii și sigilarea acesteia pentru a crea un vid. Acest proces previne creșterea bacteriilor, îmbunătățind conservarea și durabilitatea alimentelor.

 • Avantajele utilizării pungilor de vid pentru conservarea alimentelor.

Pungile de vid extind semnificativ durata de conservare a alimentelor prin prevenirea oxidării și a creșterii bacteriilor. Acestea permit, de asemenea, o mai bună utilizare a spațiului de stocare, păstrează calitatea și prospetimea alimentelor, și sunt ideale pentru gătitul sous-vide.

 • Cum să alegi punga de vid potrivită pentru necesitățile tale.

Atunci când alegi o pungă de vid, ia în considerare dimensiunea, grosimea, materialul și tipul de aliment pe care dorești să-l conservezi. Asigură-te că punga este compatibilă cu aparatul tău de vidat și că este adecvată pentru modul în care intenționezi să folosești alimentele – fie pentru conservare pe termen lung, fie pentru gătitul sous-vide.

 • Cum să utilizezi corect un aparat de vidat alimente.

Utilizarea corectă a unui aparat de vidat presupune plasarea alimentului în punga de vid, introducerea capătului deschis al pungii în aparat și pornirea procesului de vidare. Este important să asiguri că punga este sigilată corespunzător pentru a preveni intrarea aerului. De asemenea, trebuie să cureți și să întreții aparatul de vidat conform instrucțiunilor producătorului.

 • Diferite metode de vidare a alimentelor: sous-vide, vidare pentru transport, etc.

Vidarea alimentelor poate fi folosită în diferite contexte. Metoda sous-vide implică gătitul alimentelor în pungile de vid la temperaturi scăzute, pentru o perioadă lungă de timp, pentru a obține un gătit uniform și o textură delicată. Vidarea pentru transport este utilizată pentru a reduce volumul alimentelor și pentru a asigura o conservare mai bună în timpul transportului.

 • Impactul vidării asupra durabilității și prospețimii diferitelor tipuri de alimente.

Vidarea prelungește durabilitatea alimentelor prin îndepărtarea aerului, ceea ce împiedică oxidarea și creșterea bacteriilor. Acest proces menține prospetimea și calitatea alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp, comparativ cu metodele tradiționale de conservare.

 • Siguranța alimentelor: cât de sigur este procesul de vidare a alimentelor?

Vidarea alimentelor este o metodă sigură de conservare, atât timp cât este efectuată corect. Îndepărtarea aerului inhibă creșterea majorității bacteriilor care cauzează stricarea alimentelor. Cu toate acestea, este esențial să păstrezi alimentele vidate la temperaturi corespunzătoare pentru a preveni creșterea bacteriilor anaerobe.

 • Care sunt avantajele utilizării pungilor de vidare?

Utilizarea pungilor de vidare extinde durata de viață a alimentelor, menține prospețimea și calitatea acestora și previne arderile de congelator. De asemenea, pungile de vidare economisesc spațiu în frigider sau congelator și sunt o modalitate excelentă de a porționa mâncarea.

 • Cum aleg o pungă de vidare potrivită pentru nevoile mele?

La alegerea unei pungi de vidare, ar trebui să iei în considerare dimensiunea, materialul și tipul de aparat de vidare pe care îl ai. De asemenea, ar trebui să te gândești la ce tip de alimente vei vidare și la modul în care vei utiliza pungile.

 • Pungile de vidare pot fi refolosite?

Depinde de tipul de pungă de vidare. Unele pungi de vidare pot fi spălate și refolosite, dar altele nu. Ar trebui să verifici instrucțiunile producătorului pungii de vidare pentru a vedea dacă aceasta poate fi refolosită.

 • Pungile de vidare sunt sigure pentru gătit?

Majoritatea pungilor de vidare sunt sigure pentru gătit, dar ar trebui să verifici întotdeauna instrucțiunile producătorului. Unele pungi de vidare sunt concepute special pentru gătitul sous-vide și pot rezista la temperaturi ridicate.

 • Pungile de vidare pot fi folosite în cuptorul cu microunde?

Unele pungi de vidare pot fi folosite în cuptorul cu microunde, dar altele nu. Ar trebui să verifici întotdeauna instrucțiunile producătorului înainte de a o folosi în cuptorul cu microunde.