La ce folosesc pungile de curier personalizate?

Pungile de curierat personalizate sunt folosite pentru transportul anumitor documente sau obiecte in siguranta maxima. Acestea pot fi fabricate din polietilena alba LDPE sau din polietilena coextrudata, adica este folie neagra in interiorul pungii si folie alba in exterior. Grosimea unui plic poate ajunge la 50-100 microni. Acestea se pot imprima flexografic 1-6 culori, cu o acoperire de 30-100% din toata suprafata plicului.

Sigilarea plicului se face printr-o banda adeziva cu lipire permanenta si dupa sigilarea, punga nu se mai poate deschide usor sau intr-un mod nevizibil, ci prin ruperea pungii. Aceste plicuri, reprezinta o metoda mai sigura de transport, oriunde in tara. Rolul plicurilor de curierat este dublu: de promovare si de protectie. Pungile se pot personaliza la cerere in 1-6 culori cu logo-ul companiei dumneavoastra, numele si datele de contact chiar.

Designul este ales de fiecare in parte si logo-ul la fel. Pungile pot fi tiparite cu cod de bare sau numere unicat. Se pot face pungi la comanda, de diferite dimensiuni si culori. Acestea se pot personaliza in toate modurile posibile cerute de client. Pe plicuri, se pot imprima diferite animatiii si culori. Plicuri personalizate, vin ambalate in pachete, la comanda, fiind etichetate individual, cu livrarea in ambalaje colective.

Un plic poate avea:

  • Latimea cuprinsa intre 100-1000mm
  • Inaltimea cuprinsa intre 200-1000mm
  • Latimea clapetei poate sa fie la alegere.
  • Grosimea plicului este la alegere. In general este de 60 microni.

Daca detineti o firma de curierat sau un magazin online, o revista sau un catalog, aveti nevoie cu siguranta de plicuri pentru curierat personalizate sau saci pentru curierat. Pungile de curierat cu clapeta adeziva, sunt folosite pentru expedierea documentelor sau a produselor de curierat. Pungile pentru curierat sunt niste ambalaje utile,  care se folosesc in expedierea documentelor prin curier. Pungile pentru curierat sunt folosite de companii mari dar si de cei care folosesc serviciile de curierat.

Acestea sunt prevazute cu o clapeta adeziva permanenta care sigileaza tot plicul si odata lipit, nu se mai poate desface intr-un mod invizibil. Este perfect sigilat. In acest fel, toate trimiterile postale ajung mereu in siguranta la destinatie. Acestea sunt produse cu o grosime de 60 de microni si aditivi de elongatie. Odata sigilata punga de curierat, nu mai poate sa fie desigilata fara a fi deteriorata. La cerere, se pot face pungi de curierat personalizate, imprimate la 1-6 culori liniare sau policromie. Pungile pentru curierat sunt realizate din polietilena coextrudata.

Acestea sunt albe la exterior si negre la interior, pentru a se asigura sigilare si siguranta maxima. Au dimensiuni cuprinse intre 225X325+40mm. Ele reprezinta o alternativa mai sigura decat plicurile simple din hartie. Un set contine de regula 100 de bucati, insa pot fi si mai multe in set. Pungile de curierat se pot comanda la set de 100, 300 sau 1000 de bucati. Preturile sunt negociabile. Pungile pentru curierat personalizate sunt prevazute cu o clapeta cu adeziv destul de puternic. Avand in vedere ca plicurile personalizate au dublu rol si anume de: protectie si promovare, acestea sunt necesare pentru orice firma de curierat. Plicurile sunt folosite pentru expeditii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *