Prima pagină » Produse » Pungi tip Pouch

Producator Pungi Pouch Personalizate

Producator de Pungi Doypack personalizate, Pungi Stand-Up personalizate pentru nuci,cereale

Tipuri de Pungi 

Pungile tip Pouch, cu denumirea tehnica de Pouch Bags, sunt ambalaje flexibile produse din materiale laminate, multistrat. Folia din care sunt produse are proprietati diverse tip de bariera, in functie de produsele care se vor ambala. Pungile pot avea dimensiuni variate, metode de inchidere diverse si se pot personalizaprin imprimare cu logo sau designul dorit.

Sunt utilizate ca ambalaje primare in Industria Food, Industria Pet food si in Industria Suplimentelor Alimentare.

Pungi Pouch negre cu inchidere cu ziplock si3 Finger

Pret de producator si calitate superioara!

Solicita gratuit mostre si oferta de personalizare pungi!

Ambalaje flexibile din plastic, ambalaje reciclabile din mono material

NOU: Pungi reciclabile 100% din MONOMATERIAL

Pungi Pouch – Ambalaje Flexibile de Înaltă Calitate

Descoperă eficiența și versatilitatea pungilor Pouch, soluția ideală pentru ambalarea produselor tale. Fabricate din materiale laminate, multistrat, aceste pungi oferă o protecție superioară și proprietăți de barieră adaptate nevoilor specifice ale fiecărui produs.

Protecție și Durabilitate

Pungile Pouch sunt concepute pentru a oferi o barieră excelentă împotriva factorilor externi, precum umiditatea, oxigenul și lumină. Acest lucru asigură o păstrare optimă a produselor, menținându-le proaspete și sigure pentru o perioadă îndelungată. Materialul folosit în fabricarea acestor pungi este ales cu grijă pentru a rezista la rupere și perforații, garantând astfel integritatea produselor pe durata transportului și depozitării.

Personalizare Completă

La fel de importante ca protecția pe care o oferă, pungile Pouch vin cu opțiuni extinse de personalizare. Îți poți plasa logo-ul sau designul dorit direct pe ambalaj, transformând fiecare pungă într-un instrument puternic de marketing. Disponibile într-o varietate de dimensiuni și cu diverse metode de închidere, de la zip lock la sigilare termică, pungile noastre pot fi adaptate pentru a satisface orice cerințe specifice.

Aplicații Vaste

Pungile Pouch sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații, de la alimente și băuturi la produse cosmetice sau chimice. Flexibilitatea și calitatea materialului fac din aceste pungi o alegere populară în multe industrii, contribuind la creșterea recunoașterii brandului și la satisfacția clienților.

Alege Calitatea și Inovația

Alege pungile Pouch pentru ambalarea produselor tale și beneficiază de avantajele unei protecții superioare, alături de posibilitățile nelimitate de personalizare. Contactează-ne azi pentru a discuta cerințele specifice și pentru a descoperi soluția de ambalare perfectă pentru produsele tale