Prima pagină » Despre noi

Despre noi,

Producator de ambalaje flexibile – VLM Poliplast

Furnizorul tău de încredere pentru ambalaje flexibile din plastic și laminate Kraft

La VLM Poliplast, ne dedicăm cu pasiune producției de pungi de calitate superioară, oferind o gamă variată de soluții de ambalare flexibile, pungi laminate Kraft și produse din folii multistrat. Ne străduim să fim în pas cu cele mai recente tendințe din industrie, fiind mereu la curent cu noile evoluții din industria ambalajelor.

Echipa noastră experimentată și calificată este esența succesului nostru. Flexibilitatea ridicată în design și formă, capacitatea de a furniza produse de calitate în termene scurte, precum și dorința de a depăși așteptările clienților sunt printre avantajele noastre cheie.

Ca un producător de pungi din România cu peste 15 ani de experiență, VLM Poliplast este alegerea ideală pentru proiectele de ambalaje industriale și comerciale care necesită calitate, inovație, design și funcționalitate. În cazul solicitărilor speciale, putem fabrica ambalaje personalizate conform specificațiilor tehnice ale clienților noștri. Gama largă de produse pe care le oferim se pretează la personalizare prin imprimare (simplă sau policromie).

Tehnologia modernă susține întregul nostru proces de producție, asigurând continuitate și standarde înalte de calitate în toate etapele de producție. În spiritul sustenabilității, ne-am actualizat recent gama de materiale, oferind acum materii prime mai ecologice, care garantează atât rezistența, cât și durabilitatea produselor noastre.

Cu un personal dedicat și cu experiență, suntem capabili să producem o gamă largă de produse care răspund nevoilor tuturor clienților. Livrăm în toată țara, în loturi mici sau de câteva sute de mii de bucăți. Mândria noastră cea mai mare este că produsele noastre au câștigat recunoaștere pe piața internațională și sunt utilizate în multe țări europene.

La VLM Poliplast, ne mândrim cu certificarea ISO 9001, care mărturisește angajamentul nostru pentru excelență și calitate în fiecare produs pe care îl fa

Certificarea ISO 9001 – Mărturia angajamentului nostru pentru excelență

Ne îmbunătățim continuu procesele și produsele noastre prin investiții în formarea și dezvoltarea personalului nostru. Valorizăm expertiza și angajamentul echipei noastre și recunoaștem că succesul nostru se datorează lor. Certificarea ISO 9001 este mărturia angajamentului nostru neclintit de a asigura calitatea și satisfactia clientilor.

Suntem conduși de viziunea de a fi lideri de piață în industria ambalajelor, oferind produse care să fie nu doar funcționale, ci și estetice și sustenabile. Misiunea noastră este de a ajuta afacerile să își îmbunătățească prezentarea produselor, să optimizeze procesele de ambalare și să contribuie la protejarea mediului.

În plus, suntem mândri de contribuția noastră la economia locală și la dezvoltarea industriei de ambalaje din România. Ne considerăm nu doar un producător de ambalaje, ci și un partener de încredere pentru clienții noștri, oferindu-le soluții personalizate care să le ajute să își atingă obiectivele.

În final, ne dorim să ne asigurăm că produsele noastre sunt recunoscute și apreciate pe piața internațională. Ambiția noastră este de a crește și de a extinde operațiunile la nivel global, în același timp păstrând angajamentul față de excelență și sustenabilitate care ne-a definit de-a lungul anilor.

Ne invităm clienții să descopere gama noastră variată de produse și să se bucure de beneficiile oferite de ambalajele noastre de calitate superioară. Vă mulțumim pentru că ați ales VLM Poliplast!

Aplicare ziplock in fabrica
Stoc plic curierat si AWB in fabrica de ambalaje, pe raft
Folie pentru ambalaje, palet in fabrica
Stocuri punga standup in fabrica de ambalaje, cutii pe raft
Utilaje de productie ambalaje flexibile in fabrica

Viziunea noastră – Străduința de a deveni lideri în producția de ambalaje flexibile

Dorim să fim recunoscuți ca lideri în producția de ambalaje flexibile  printr-o abordare centrată pe inovație, durabilitate și excelență. Ne extindem prezența la nivel global, păstrând în același timp angajamentul nostru de a oferi soluții de ambalare de calitate superioară, îmbunătățite și validate prin certificarea ISO 9001.

Misiunea VLM Poliplast – Dedicația pentru calitate, inovație și sustenabilitate

Ne dedicăm dezvoltării și producției de ambalaje care să depășească așteptările clienților noștri. Înțelegem că fiecare afacere are nevoi unice, astfel încât ne străduim să oferim soluții personalizate care să adauge valoare produselor clienților noștri. În plus, ne angajăm să contribuim la un mediu mai sănătos prin crearea unor ambalaje sustenabile și reciclabile, respectând în același timp cele mai înalte standarde de calitate.

Valori esențiale VLM Poliplast – Calitate, inovație, durabilitate și angajament față de clienți

La VLM Poliplast, ne ghidăm după principii cheie care ne definește cultura și comportamentul:

  1. Calitatea: Ne angajăm să producem cele mai bune produse posibile, asigurând conformitatea cu standardelor din domeniu.
  2. Inovația: Ne străduim să fim în continuare la avangarda tehnologiei de ambalare.
  3. Durabilitatea: Suntem dedicați protejării mediului și promovării practicilor de producție durabile.
  4. Angajamentul față de clienți: Ne dedicăm satisfacției clienților și îmbunătățirii continue a serviciilor oferite.