Prima pagină » Produse » Plicuri si Pungi pentru curierat

Plicuri curierat personalizate, pungi curierat cu buzunar AWB

Ambalaje de transport, pungi colete

Produsele noastre sunt complet fabricate in Romania si sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, perfecte pentru orice tip de expediere.

Pungile / plicurile de curierat sunt produse din material coextrudat , ceea ce le confera o rezistenta sporita impotriva intinderii si loviturilor mecanice, fiind ideale si pentru depozitare, deoarece au un strat interior negru opac, care protejeaza continutul impotriva razelor UV.  Sunt elastice si rezistente la apa.. Au sistem de inchidere adeziv Hot Melt şi bandӑ siliconicӑ Ambalajele pot fi cu buzunar, cu cod QR sau coduri de bare, cu maner , din material virgin sau reciclat si se folosesc pentru transportul documentelor, al produselor de diverse dimensiuni, produselor handmade, decoratiunilor etc. si reprezintă soluția perfectă pentru transferul securizat de colete, valori, documente și altele. 

Din oferta noastra fac parte plicuri plastic curierat standard dar si pungi curierat personalizate integral: imprimare partiala sau totala, o culoare sau policromii, culoare folie sau dimensiuni custom.

 Pungi de curierat ieftine, la pret de producator, calitate garantata!

Dispunem în permanență de stocuri în fabrică pentru următoarele specificații tehnice (lățime x înălțime + dimensiune clapetă): 

Producator de plicuri, pungi de curierat personalizate, Bucuresti

Pungi Curierat Mici:

 • 170×230+40 mm;
 • 230×330+40 mm;
 • 300×400+50 mm;
 • 350×450+50 mm;

Pungi Curierat Medii:

 • 400×500+50 mm;
 • 450×550+50 mm;
 • 500×500+50 mm;
 • 500×550+50mm;
 • 550×550+50 mm. 

Pungi Curierat Mari:

 • 700×680+40mm;
 • 900×680+40mm;
 • 1000×680+40mm.

Pentru comenzi de pungi si plicuri de curierat imprimate, personalizate, cu buzunar AWB si dimensiuni speciale va asteptam cu o cerere de oferta la office@vlmpoliplast.ro sau vanzari@vlmpoliplast.ro.

Pungi, plicuri curierat personalizate, plicuri plastic curierat, plicuri de curierat, plicuri curier
Pungi plicuri de curierat cu buzunar port AWB personalizate
Pungi plicuri de curierat cu buzunar port AWB personalizate

Pungi pentru colete din material reciclat

In functie de solicitari putem produce pungi pentru impachetat colete, cu diverse dimensiuni , din material reciclat, de culoare gri inchis.

Pungi curierat cu maner

Acest tip de ambalaj este folosit la impahetare colete curierat si transportul cutiilor voluminoase ( ex pantofi, haine, decoratiuni), pungile putand fi sigilate cu banda in partea inferioara. Manerul rezistent asigura usurarea transportului acestor produse. Poate fi produs cu diverse dimensiuni.

Plicuri curier cu cod de bare sau cod QR

La comanda se pot executa pungi ambalare colete cu cod de bare sau cod QR, fiind inseriate cu numere distincte, consecutive sau cu coduri QR care pot fi scanate, toate acestea pentru o buna trasabilitate a coletului ( asigura securitate ridicata pentru obiebtele din interior)

Plicuri curierat cu dublu sigiliu perforat

Aceste pungi au doua benzi adezive si clapeta este microprfotara intre acestea. Sunt utile pentru retururi: la livrare /deschidere se utilizeaza prima banda . In situatia in care se doreste returul coletului , se rupe clapeta in zona perforata ramanand o noua portiune care se poate lipi permanent.

Pungi curierat personalizate

Pungi pentru transport, plicuri curierat

Pungi curierat cu buzunar port AWB personalizate, plicuri curierat cu awb, ambalare colete
Pungi curierat personalizate
Port document AWB c5 set , plicuri portdocument, curierat AWB

Port document AWB pentru punga curierat

Va putem oferi din stoc plic port document adeziv c5 in seturi de 1.000 buc/cutie.

Acestea se lipesc cu usurinte pe pungi pentru curierat, cutii si orice alte suprafete.

plic port document adeziv c5 set 1000 buc, curier AWB, plicuri adezive