Prima pagină » Produse » Pungi curierat

Pungi curierat personalizate, plicuri curierat cu buzunar AWB

Plicuri curierat personalizate, pungi curierat roz, cu buzunar AWB, pungi colete telefon, plicuri plastic

Ambalaje de transport, pungi pentru colete

Produsele noastre sunt complet fabricate in Romania si sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, perfecte pentru orice tip de expediere.

Pungile / plicurile de curierat sunt produse din material coextrudat , ceea ce le confera o rezistenta sporita impotriva intinderii si loviturilor mecanice, fiind ideale si pentru depozitare, deoarece au un strat interior negru opac, care protejeaza continutul impotriva razelor UV.  Sunt elastice si rezistente la apa.. Au sistem de inchidere adeziv Hot Melt şi bandӑ siliconicӑ Ambalajele pot fi cu buzunar, cu cod QR sau coduri de bare, cu maner , din material virgin sau reciclat si se folosesc pentru transportul documentelor, al produselor de diverse dimensiuni, produselor handmade, decoratiunilor etc. si reprezintă soluția perfectă pentru transferul securizat de colete, valori, documente și altele. 

Din oferta noastra fac parte plicuri plastic curierat standard dar si pungi curierat personalizate integral: imprimare partiala sau totala, o culoare sau policromii, culoare folie sau dimensiuni custom.

 

 Pungi de curierat pret de producator, calitate garantata!

Dispunem în permanență de stocuri în fabrică pentru următoarele specificații tehnice (lățime x înălțime + dimensiune clapetă): 

Pungi Curierat Mici:

170×230+40 mm;

230×330+40 mm;

300×400+50 mm;

350×450+50 mm;

Pungi Curierat Medii:

400×500+50 mm;

450×550+50 mm;

500×500+50 mm:

500×550+50 mm;

Pungi Curierat Mari: 

700×680+40 mm;

900×680+40 mm;

1000×680+40 mm.

Producator de plicuri, pungi de curierat personalizate, Bucuresti

VLM Poliplast – Producator pungi colete

Pentru comenzi de pungi si plicuri de curierat imprimate, personalizate, cu buzunar AWB si dimensiuni speciale va asteptam cu o cerere de oferta la office@vlmpoliplast.ro, vanzari@vlmpoliplast.ro. 

Pungi curierat dimensiuni mari

Plicuri curierat cu dublu sigiliu perforat

Aceste pungi au doua benzi adezive si clapeta este microprfotara intre acestea. Sunt utile pentru retururi: la livrare /deschidere se utilizeaza prima banda . In situatia in care se doreste returul coletului , se rupe clapeta in zona perforata ramanand o noua portiune care se poate lipi permanent.

Pungi curier pentru carti, plicuri curier medii, plicuri curierat mari, plicuri plastic mici

Pungi curierat cu maner

Acest tip de ambalaj este folosit la impahetare colete curierat si transportul cutiilor voluminoase ( ex pantofi, haine, decoratiuni), pungile putand fi sigilate cu banda in partea inferioara. Manerul rezistent asigura usurarea transportului acestor produse. Poate fi produs cu diverse dimensiuni.

Plicuri curierat personalizate, pungi curierat cu clapeta, pungi curier pentru cadouri

Plicuri curier cu cod de bare sau cod QR

La comanda se pot executa pungi ambalare colete cu cod de bare sau cod QR, fiind inseriate cu numere distincte, consecutive sau cu coduri QR care pot fi scanate, toate acestea pentru o buna trasabilitate a coletului (asigura securitate ridicata pentru obiectele din interior)

Plicuri curier mici, plicuri curier mari, plicuri curier personalizate, ambalaje pentru haine, plicuri plastic mici

Pungi colete din material reciclat

In functie de solicitari putem produce pungi pentru impachetat colete, cu diverse dimensiuni , din material reciclat, de culoare gri inchis.

Pungi pentru transport, plicuri curier, plicuri plastic mici

Pungi curier colorate in masa, plicuri curier personalizate, pungi colete, pungi ambalare
Pungi curier cu buzunar AWB, pungi curier cu AWB, pungi personalizate pentru colete, pungi ambalat
Pungi curierat mici, Pungi curierat medii, pungi curierat mari, pungi ambalare

Plicuri port document AWB pentru punga curierat (plic AWB)

Plicurile transparente autoadezive C5 – plicuri AWB sunt utilizate pentru portul documentelor, în special pentru companiile care realizează expediţii de mărfuri şi documente (curierat) dar şi caselor de expediţii şi magazinelor on-line. Plicurile sunt utilizate pentru protecţia AWB-urilor pentru firmele de curierat. Se pot atasa şi alte documente precum: facturi, avize de însoţire a mărfii, alte documente importante privind expediţia, etc.

Plicurile AWB autoadezive sunt realizate din plastic transparent şi sunt acoperite cu adeziv pe toate suprafaţa uneia dintre laturi. Acestea se lipesc cu usurinte pe pungi pentru curierat, cutii si orice alte suprafete.

Mod ambalare:  seturi de 1.000 buc/cutie.

plic port document adeziv c5 set 1000 buc, plicuri AWB
plic port document adeziv c5 set 1000 buc, plic AWB