Certificari ISO si Analize Microbiologice

Certificările ISO ale Companiei Noastre

ISO 9001: Garanția Calității

Compania noastră deține certificarea ISO 9001, un standard internațional pentru sistemele de management al calității. Acest certificat reflectă angajamentul nostru constant de a oferi produse și servicii care îndeplinesc sau depășesc așteptările clienților, asigurând o îmbunătățire continuă a proceselor interne. Prin adoptarea principiilor ISO 9001, ne consolidăm relațiile cu clienții și creștem gradul lor de satisfacție, ceea ce reafirmă angajamentul nostru către excelență operațională.

ISO 22000: Siguranța Alimentară

Suntem certificați și conform standardului ISO 22000, dedicat managementului siguranței alimentelor. Această certificare evidențiază capacitatea noastră de a controla riscurile legate de siguranța alimentară și de a asigura că alimentele sunt sigure pentru consum. Implementarea ISO 22000 întărește încrederea clienților în produsele noastre, marcând recunoașterea eforturilor noastre de a menține cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Analize Microbiologice de Încredere

Analize Generale și de Migrare

În parteneriat cu Institutul de Resurse Microbiologice, efectuăm analize generale și de migrare pentru a asigura conformitatea produselor noastre cu normele și reglementările de siguranță și sănătate. Rezultatele acestor analize confirmă că produsele noastre îndeplinesc cele mai stricte standarde de calitate și siguranță, fiind în acord cu toate cerințele legale relevante.

Pentru mai multe informații despre certificările și testele noastre, vă invităm să ne contactați. Echipa noastră este pregătită să răspundă la întrebările dumneavoastră și să vă ofere detalii suplimentare despre impactul acestor certificări asupra calității și siguranței produselor noastre.

Certificat ISO 22000

Certificat ISO 9001

Folii si pungi BOPP – analize microbiologice 2024

Folii si pungi LDPE – analize microbiologice 2024

Folii si pungi multistrat – analize microbiologice 2024

Analiza migrare globala de componenti – ambalaje BOPP

Analiza migrare globala de componenti – ambalaje LDPE

Analiza migrare globala de componenti – ambalaje multistrat