Prima pagină » Produse » Pungi cu clapeta adeziva, header, eurohole si gauri de aerisire

Pungi cu clapetă adezivă 

Pungi celofan ( BOPP ), LDPE, CPP autoadezive – ambalajul perfect pentru produsele dvs

Pungi cu clapetă adezivă personalizate – vă oferim pungi de înaltă calitate, durabile și rezistente, cu clapetă adezivă. Aceste pungi sunt perfecte pentru ambalarea și livrarea produselor dvs. Fie că aveți nevoie de ambalaje pentru magazine online, livrări sau expoziții, pungile noastre cu clapetă adezivă vă vor asigura că produsele dvs. sunt bine protejate.

Puteți personaliza pungile cu logo-ul și designul dorit, oferindu-vă o modalitate eficientă de promovare a brandului. Pungile resigilabile cu banda adeziva permanenta sau resigilabila sunt avantajoase din punct de vedere calitate-pret, avand un impact redus asupra mediului inconjurator. Acestea impresioneaza vizual prin aspectul estetic si evidentiaza si individualizeaza produsele.

Cu livrare rapidă și prețuri competitive, vă invităm să comandați acum pungile personalizate transparente cu adeziv !

Pungi cu clapeta, header si eurohole – adeziv permanent si semipermanent

Banda alba pentru Header, pungi autoadezive

Banda alba, Header

Pungi LDPE cu clapeta adeziva si eurohole – gaura pentru agatare la raft

Pungile transparente autoadezive sunt un ambalaj practic, versatil si estetic, care poate fi utilizat pentru ambalarea diferitelor produse, de la cadouri si produse handmade la materiale textile si documente. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, precum BOPP, CPP si LDPE, simple sau personalizate prin imprimare cu 1-8 culori si pot avea un header personalizat cu o banda alba imprimata.

Descoperiți gama noastră variată de pungi cu clapetă adezivă personalizate, create pentru a vă oferi ambalajul perfect pentru produsele dvs. Aceste pungi sunt realizate din materiale de calitate superioară, rezistente și durabile, asigurând protecție optimă în timpul transportului și livrării. Cu clapeta adezivă, pungile se închid ușor și sigur, eliminând riscul de deschidere accidentală.

Oferim opțiunea de personalizare a pungilor cu imprimeuri, agățătoare personalizate sau header-uri cu logo-ul și designul dvs., permițându-vă să vă promovați brandul într-un mod eficient și memorabil. Indiferent de industria în care vă aflați, pungile noastre cu clapetă adezivă personalizate sunt soluția ideală pentru ambalarea și livrarea produselor dvs.

Fie că aveți nevoie de pungi cu eurohole personalizate pentru expunere la raft sau pungi cu agățătoare personalizate pentru o prezentare atrăgătoare, suntem aici să vă oferim soluții de ambalare personalizate și de înaltă calitate. Pungi cu header personalizate pot fi un mod eficient de a transmite informații despre produsul dvs. sau de a adăuga un mesaj special pentru clienți.

Comandați acum pungile cu clapetă adezivă personalizate de la VLM Poliplast și beneficiați de livrare rapidă și prețuri competitive. Suntem aici pentru a vă oferi soluții de ambalare de înaltă calitate, care să satisfacă nevoile și cerințele dvs. Contactați-ne astăzi și începeți să vă promovați brandul într-un mod profesionist și eficient, cu pungi personalizate și optimizate pentru succesul afacerii dvs.

Punga polietilena, punga cu clapa

Pungi cu clapeta si adeziv din CPP

Punga cu clapeta adeziva – domenii de utilizare

Domeniu alimentar

Pungi ambalare autoadezive multipack ( condimente, specialitati alimentare, mezeluri, oferirea de mostre).

Utilizarea pungilor cu clapetă adezivă în domeniul alimentar aduce multiple beneficii. Aceste ambalaje asigură siguranța și prospetimea produselor alimentare pe durata transportului și depozitării. Cu ajutorul clapetei adezive, pungile se închid în mod sigur, evitând contaminarea alimentelor.

Pentru a promova o circulație adecvată a aerului, pungile sunt prevăzute cu găuri de aerisire. Aceasta ajută la menținerea calității alimentelor, prevenind acumularea de umiditate și mucegai.

Suporturile eurohole permit afișarea produselor pe cârlige sau suporturi în magazine, maximizând vizibilitatea și atragerea atenției clienților.

Pungile cu clapetă adezivă sunt perfecte pentru ambalarea fructelor, legumelor, produselor de panificație și a altor alimente proaspete. Ele reprezintă o soluție practică și eficientă pentru industria alimentară, asigurând un ambalaj sigur și atractiv pentru produsele dumneavoastră.

Pungi de celofan pentru ambalare alimente

Ambalare multipack

Domeniu nealimentar

Punga cu clapeta pentru ambalare textile si tricouri, cu gauri de aerisire

Pungile cu clapetă adezivă sunt soluția ideală pentru ambalarea textilelor, inclusiv a tricourilor. Aceste pungi pot fi personalizate și adaptate la dimensiunile specifice ale tricourilor, oferind un ambalaj perfect și comod.

Beneficiile utilizării pungilor cu clapetă adezivă pentru ambalarea textilelor sunt multiple. Acestea oferă o protecție eficientă împotriva prafului, murdăriei și deteriorărilor, menținând tricourile într-o stare impecabilă până la momentul utilizării.

Personalizarea pungilor cu clapetă adezivă cu logo-ul sau designul dvs. permite promovarea brandului și creșterea vizibilității în piață. În plus, ambalajul atractiv și personalizat oferă o impresie profesională și remarcabilă clienților.

Cu pungile cu clapetă adezivă, ambalarea tricourilor devine simplă și eficientă, oferind o modalitate practică de organizare și depozitare a produselor textile.

Alegeți pungile cu clapetă adezivă pentru a proteja și ambala tricourile într-un mod profesionist și sigur, adăugând în același timp o notă personală prin personalizarea ambalajului.

Pungi LDPE cu clapeta autoadeziva pentru textile si tricouri

Pungi BOPP cu clapeta adeziva cu gauri de aerisire, pentru tricouri

Pungi personalizate cu clapeta adeziva, pungi transparente

Pungi cu clapeta autoadeziva pentru textile

Pungi LDPE cu clapeta si adeziv repozitionabil

Pungi din polietilena cu clapeta pentru textile

Pungi pentru ambalat lenjerii de pat

Pungile cu clapetă adezivă reprezintă alegerea perfectă pentru ambalarea lenjeriilor de pat. Aceste pungi pot fi adaptate la dimensiunile exacte ale lenjeriei, asigurându-se astfel o potrivire perfectă. Ele oferă o protecție excelentă împotriva prafului, murdăriei și umezelii, menținându-le pe lenjerii în stare impecabilă.

În plus, pungile cu clapetă adezivă pot fi personalizate cu logo-ul sau designul dvs. Aceasta este o modalitate eficientă de a-ți promova brandul și de a-ți diferenția produsele pe piață.

Cu gauri de aerisire speciale, pungile asigură o circulație adecvată a aerului, evitând acumularea de umiditate și mirosurile neplăcute. Astfel, veți avea încredere că lenjeriile de pat rămân în stare perfectă pentru utilizare.

Pungile pentru lenjerii de pat sunt proiectate pentru a fi ușor de utilizat. Cu clapeta adezivă permanent sau repozitionabil, puteți închide pungile într-un mod sigur și rapid. Nu există riscul ca pungile să se deschidă accidental, asigurându-vă că produsele sunt protejate pe întreaga lor perioada de trasnsport si depozitare.

Alegeți pungile potrivite dimensiunii lenjeriei de pat și bucurați-vă de o soluție de ambalare eficientă și practică. Pungile noastre de înaltă calitate sunt durabile și rezistente, oferind o protecție superioară.

Cu pungile cu clapetă adezivă, ambalarea și protejarea lenjeriilor de pat devin mai ușoare și mai profesionale. Asigurați-vă că produsele dvs. ajung în mâinile clienților în condiții perfecte și că brandul dvs. este reprezentat într-un mod remarcabil.

Pungi pentru ambalat lenjerii de pat, pungi cu gauri de aerisire

Pungi ambalat lenjerii de pat

Pungi BOPP cu clapeta adeziva pentru nada, monturi si accesorii pentru pescuit

Pungile cu clapetă adezivă sunt soluția perfectă pentru ambalarea nadei, monturilor și accesoriilor de pescuit. Aceste pungi pot fi adaptate la dimensiunile specifice ale articolelor de pescuit și pot fi personalizate cu logo-ul sau designul dvs., oferind astfel un ambalaj practic și distinctiv.

Utilizarea pungilor cu clapetă adezivă pentru ambalarea articolelor de pescuit aduce multiple beneficii. Acestea oferă o protecție excelentă împotriva umidității, prafului și murdăriei, menținând nada, monturile și accesoriile într-o stare impecabilă.

Personalizarea pungilor cu clapetă adezivă permite promovarea brandului și crearea unei identități vizuale puternice. Logo-ul sau designul dvs. pot fi imprimat pe pungă, ajutându-vă să vă diferențiați produsele și să atrageți atenția clienților.

Cu pungile cu clapetă adezivă, ambalarea și organizarea articolelor de pescuit devin mai ușoare și mai eficiente. Asigurați-vă că acestea sunt bine protejate și că ajung în condiții optime la pasionații de pescuit.

Alegeți pungile cu clapetă adezivă pentru a oferi o soluție practică și profesională de ambalare pentru nada, monturile și accesoriile de pescuit, și pentru a promova brandul dvs. într-un mod remarcabil.

Punga autoadeziva pentru carlige pescuit

Pungi cu clapeta adeziva pentru nada, monturi si accesorii pentru pescuit, cu sudura mixta

Pungute mici plastic din celofan pentru ambalarea si depozitarea bijuteriilor, pungi cu agatatoare

Punguțe de celofan – sunt soluția perfectă pentru ambalarea și depozitarea bijuteriilor. Aceste pungi pot fi personalizate în funcție de dimensiunea dorită și pot fi imprimate cu logo-ul dvs., adăugând o notă distinctivă și profesională.

La beneficiile menționate anterior, utilizarea pungilor BOPP din celofan simple pentru bijuterii aduce și alte avantaje. Acestea oferă o protecție excelentă împotriva zgârieturilor, prafului și coroziunii, menținând bijuteriile în stare impecabilă.

Deoarece punguțele din celofan sunt transparente, ele permit o vizualizare clară a bijuteriilor, facilitând găsirea rapidă a piesei potrivite. Astfel, economisiți timp și vă mențineți bijuteriile organizate și protejate în același timp.

Punguțele mici din plastic sunt, de asemenea, ușor de utilizat și de închis datorită clapetei adezive. Aceasta asigură că bijuteriile sunt sigure în interiorul ambalajului și nu vor fi expuse riscului de cădere sau pierdere.

Alegeți punguțele mici din plastic pentru bijuterii pentru a oferi un ambalaj practic, sigur și atractiv. Cu opțiunea de personalizare, puteți adăuga un aspect profesionist și puteți promova brandul dvs. într-un mod remarcabil.

Va asteptam la office@vlmpoliplast.ro; vanzari@vlmpoliplast.ro sau la telefon/whats-app +40744624924

cu pungi cu clapeta – pret producator

Punga BOPP pentru bijuterii

Pungute mici plastic din celofan pentru ambalarea si depozitarea bijuteriilor

Pungi plastic resigilabile cu adeziv  – pungi martisoare

În timpul sezonului mărțișoarelor, pungile cu clapetă adezivă reprezintă soluția ideală pentru ambalarea acestor obiecte prețioase. Aceste pungi sunt concepute special pentru a păstra mărțișoarele în siguranță și a le oferi o prezentare elegantă. Iată câteva dintre beneficiile și avantajele utilizării acestui tip de ambalaj:

 1. Protecție și siguranță: Pungile cu clapetă adezivă oferă o protecție eficientă împotriva zgârieturilor, prafului și altor deteriorări, menținând mărțișoarele într-o stare impecabilă până la oferirea lor către destinatari.
 2. Prezentare atractivă: Pungile cu clapetă adezivă permit o prezentare elegantă a mărțișoarelor, cu posibilitatea de a adăuga un logo sau un design personalizat. Aceasta adaugă o notă de profesionalism și distincție, contribuind la impresionarea destinatarilor.
 3. Ușor de utilizat: Clapeta adezivă facilitează ambalarea rapidă și sigură a mărțișoarelor. Nu este nevoie de alte materiale de ambalare sau de metode complicate de închidere.
 4. Varietate de dimensiuni: Pungile cu clapetă adezivă pentru mărțișoare sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să se potrivească perfect fiecărui mărțișor. Aceasta asigură un ambalaj precis și ordonat.
 5. Materiale prietenoase cu mediul: Unele pungi cu clapetă adezivă sunt fabricate din materiale reciclabile și prietenoase cu mediul, contribuind la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Pungute martisoare, un ambalaj sigur și elegant pentru oferit un cadou deosebit și memorabil. Păstrați mărțișoarele într-o stare impecabilă și transmiteți un mesaj special cu ajutorul acestui ambalaj practic și atrăgător.

Pungi martisoare, pungi pungi transparente cu adeziv

Pungi martisoare

Pungi transparente ambalare autoadeziva pentru birotica si papetarie, pungi cu banda adeziva

Pentru ambalarea cărților, instrumentelor de scris și papetărie, pungile cu clapetă adezivă sunt soluția ideală. Aceste pungi sunt disponibile în diferite variante, cum ar fi pungile cu clapetă și pungile cu închidere autoadezivă, asigurând o ambalare sigură și convenabilă.

Avantajele utilizării pungilor cu clapetă adezivă pentru ambalare sunt multiple. Acestea oferă protecție împotriva zgârieturilor, prafului și umezelii, menținând produsele în stare perfectă până la utilizare. Pungile cu clapetă adezivă pot fi personalizate cu logo-ul sau designul dvs., adăugând o notă distinctivă și promovând brandul dvs.

Unele pungi cu clapetă adezivă sunt prevăzute cu header și eurohole, permițând expunerea produselor în magazine și facilitând atragerea atenției clienților. De asemenea, există opțiuni de pungi cu clapetă și bandă adezivă, care asigură o închidere sigură și protecție suplimentară.

Cu pungile cu clapetă adezivă, puteți ambala cărțile, instrumentele de scris și papetăria într-un mod profesionist și practic. Asigurați-vă că produsele dvs. ajung la destinație într-o stare impecabilă, în timp ce promovați brandul dvs. într-un mod remarcabil. Alegeți pungile cu clapetă adezivă cu header și eurohole pentru a atrage atenția clienților și a oferi o prezentare elegantă a produselor dvs.

Pungi personalizate, cu clapeta autoadeziva

Pungi transparente ambalare autoadeziva pentru carti, instrumente de scris si papetarie

Pungi transparente ambalare autoadeziva, pungi cu sitem de agatatoare erurohole pentru expunere la raft

Pungi cu clapeta autoadeziva pentru birotica, papetarie

Pungi transparente pentru ambalat papetarie

Pungi cu clapeta, header si eurohole agatatoare pentru ambalare carduri si cartele

Suntem un producător specializat în pungi celofan autoadezive, potrivite pentru o varietate de produse și necesități. Pungile noastre din celofan sunt fabricate din material de înaltă calitate și sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele.

Aceste pungi celofan sunt ideale pentru ambalarea și protejarea cardurilor, cartelelor și altor obiecte de mici dimensiuni. Datorită clapetei autoadezive, pungile se închid rapid și sigur, oferind o barieră de protecție împotriva prafului, zgârieturilor și murdăriei.

Unele dintre pungile noastre celofan sunt prevăzute cu header și eurohole, facilitând expunerea și afișarea produselor în magazine sau în alte spații de vânzare. Aceste caracteristici adiționale oferă o opțiune practică și atrăgătoare pentru prezentarea produselor către clienți.

Ca producător de încredere, ne asigurăm că pungile celofan pe care le furnizăm sunt de cea mai bună calitate, durabile și estetice. Indiferent de cerințele dvs., suntem aici pentru a oferi soluții personalizate și pentru a satisface nevoile dvs. de ambalare. Alegeți pungile celofan pentru un ambalaj sigur și profesional, care să pună în valoare produsele dvs. într-un mod elegant și atrăgător.

Pungi transparente cu adeziv pentru carduri
Pungute BOPP pentru cartele
Punga cu clapeta repozitionabila pentru jucarii

Punga cu clapeta autoadeziva pentru jucatii si obiecte de dimensiuni mici

Pungi transparente, pungi cu inchidere adeziva cu clapeta pentru jucarii si alte obiecte de dimensiuni mici

Pungile cu clapetă adezivă sunt soluția ideală pentru ambalarea jucăriilor și altor obiecte mici. Aceste pungi asigură o protecție eficientă împotriva zgârieturilor, prafului și murdăriei, menținând produsele într-o stare impecabilă.

Beneficiile utilizării pungilor cu clapetă adezivă sunt multiple. Ele oferă o închidere sigură și rapidă, asigurându-se că jucăriile și obiectele mici sunt bine protejate în interior. De asemenea, unele pungi cu clapetă adezivă sunt prevăzute cu găuri de aerisire, permițând circulația aerului în ambalaj și menținând produsele proaspete.

Aceste pungi pot fi personalizate cu text sau logo, permițând promovarea brandului și oferind un aspect personalizat și distinctiv. De asemenea, ele sunt fabricate din materiale reciclabile, susținând eforturile de protejare a mediului înconjurător.

Alegeți pungile cu clapetă adezivă pentru ambalarea jucăriilor și obiectelor mici și veți beneficia de o soluție practică și eficientă de ambalare, asigurându-vă că acestea ajung în mâinile clienților într-o stare perfectă.

Pungute mici plastic pentru obiecte decorative

Pungile cu clapetă adezivă reprezintă o soluție excelentă pentru ambalare și depozitare. Aceste pungi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi BOPP sau polietilenă transparentă, și pot avea o grosime de 30-40 de microni. Ele pot fi achiziționate fie în varianta ne-personalizată, fie personalizată cu logo-ul dvs. sau cu simbolul de reciclare.

Beneficiile utilizării pungilor cu clapetă adezivă sunt multiple. Acestea oferă o închidere sigură și rapidă, asigurând protecția produselor împotriva murdăriei, prafului și deteriorărilor. Caracteristica de perforare cu gaură de 60mm permite o ventilație adecvată pentru anumite produse.

Pungile cu clapetă adezivă sunt transparente, ceea ce permite vizualizarea conținutului și ușurează identificarea rapidă a produselor. Ele pot fi utilizate într-o gamă variată de industrii și sunt ideale pentru ambalarea și prezentarea articolelor mici, cum ar fi bijuterii, accesorii, obiecte de papetărie sau mostre de produse.

Alegeți pungile cu clapetă adezivă pentru a beneficia de o soluție practică, eficientă și estetică de ambalare și depozitare. Indiferent dacă aveți nevoie de pungi personalizate sau ne-personalizate, acestea vor contribui la protejarea produselor dvs. și la promovarea angajamentului dvs. față de mediu, prin simbolul de reciclare.

Pungi cu cpaleta autoadeziva pentru ambalare decoratiuni si obiecte casnice

Pungi cu clapeta adeziva personalizate pentru marturii nunta, pungi personalizate cu eurohole

Pungile transparente cu clapetă adezivă reprezintă alegerea perfectă pentru ambalarea și prezentarea mărturiilor de nuntă. Aceste pungi oferă o soluție practică și estetică pentru a păstra și expune mărturiile într-un mod elegant și remarcabil.

Cu pungi cu clapetă și header, puteți adăuga un aspect profesional și personalizat mărturiilor de nuntă. Eurohole-ul de agățare facilitează expunerea produselor la raft și atrage atenția invitaților.

Pungile cu clapetă adezivă sunt fabricate din materiale transparente de înaltă calitate, cum ar fi BOPP sau PP, asigurând o protecție excelentă împotriva prafului și murdăriei. Acestea pot fi personalizate cu numele mirilor, data nuntii sau alte detalii speciale, adăugând o notă personală și distinctivă.

Beneficiile utilizării pungilor cu clapetă adezivă pentru mărturii de nuntă sunt multiple. Acestea protejează și mențin mărturiile într-o stare perfectă până la momentul oferirii, oferind un aspect impecabil și elegant. De asemenea, pungile personalizate și resigilabile, pungi cadou din plastic permit revizitarea mărturiilor și menținerea amintirilor speciale.

Alegeți pungile cu clapetă adezivă personalizate pentru a adăuga o notă specială evenimentului vostru de nuntă. Cu aceste pungi, mărturiile vor fi prezentate într-un mod memorabil, oferindu-vă și invitaților o amintire frumoasă și durabilă a acestei zile speciale.

Pungi pentru tamaie

Pungute mici din plastic resigilabile – potrivite pentru ambalarea si depozitarea tamaiei. Adezivul neprmanent/repozitionabl ajuta la inchideri si deschideri repetate, mentinand produsul in siguranta pana la consumarea lui. Tamaia se poate depozita si in pungi cu fereasta, pentru a avea o buna vizualizare a produsului si a cantiatii din interior.

Pungi cu banda adeziva pentru ambalare articole de bricolaj si componente PC

Ambalaje transparente cu agatatoare la raft pentru cabluri, piese mici pentru bricolaj, componente calculator

Pungi personalizate cu clapeta pentru articole electrice si de uz casnic
Pungia cu clapeta adeziva, cu eurohole si agatatoare la raft, pentru martisoare, bijuterii, articole de dimensiuni mici

Punga autoadeziva cu clapeta, header si eurohole

Punga cu sudura laterala tip pieptane, cu eurohole si header

Punga autoadeziva cu clapeta, header si eurohole – sudura mixta

Personalizați pungile cu clapetă adezivă cu logo-ul și designul dvs

Gama variata de produse ce pot fi ambalate

Descoperiți gama noastră variată de pungi cu clapetă adezivă personalizate, create pentru a vă oferi ambalajul perfect pentru produsele dvs. Aceste pungi sunt realizate din materiale de calitate superioară, rezistente și durabile, asigurând protecție optimă în timpul transportului și livrării. Cu clapeta adezivă, pungile se închid ușor și sigur, eliminând riscul de deschidere accidentală. Oferim opțiunea de personalizare a pungilor cu logo-ul și designul dvs., permițându-vă să vă promovați brandul într-un mod eficient și memorabil. Indiferent de industria în care vă aflați, pungile noastre cu clapetă adezivă personalizate sunt soluția ideală pentru ambalarea și livrarea produselor dvs.

Fie că sunteți un comerciant online, un producător de produse alimentare sau un furnizor de articole de birou, avem pungi cu clapetă adezivă personalizate potrivite pentru nevoile dvs. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, astfel încât să puteți alege varianta potrivită pentru produsele dvs. Fie că aveți nevoie de pungi mai mici pentru bijuterii și accesorii sau de pungi mai mari pentru îmbrăcăminte și articole voluminoase, avem soluția potrivită.

Pungi transparente cu clapeta adeziva – produse sigure si rezistente 

Oferim pungi rezistente și sigure, care protejează conținutul împotriva deteriorării și contaminării. Cu clapeta adezivă puternică, pungile se închid sigur și nu se deschid accidental în timpul transportului. Astfel, puteți avea încredere că produsele dvs. vor ajunge în stare perfectă la destinație.

Personalizarea pungilor cu clapetă adezivă este o modalitate excelentă de a-ți evidenția brandul. Putem imprima logo-ul, sloganul sau designul dvs. pe pungi, creând astfel o ambalare distinctivă și memorabilă. Aceasta vă permite să vă promovați brandul în mod eficient în fiecare etapă a procesului de livrare, sporind recunoașterea și fidelitatea clienților.

Comandați acum pungile cu clapetă adezivă personalizate de la VLM Poliplast și beneficiați de livrare rapidă și prețuri competitive. Suntem aici pentru a vă oferi soluții de ambalare de înaltă calitate, care să satisfacă nevoile și cerințele dvs. Contactați-ne astăzi și începeți să vă promovați brandul într-un mod profesionist și eficient.

Punga autoadeziva cu clapeta, header si eurohole – schema dimensiuni

Punga plastic autoadeziva  – schema dimensiuni

Va asteptam pentr pungi cu clapeta adeziva pret de producator: office@vlmpoliplast.ro; vanzari@vlmpoliplast.ro sau la telefon/whats-app +40744624924

Pungi personalizate – cu clapeta adeziva ( pungi cu adeziv permanent sau semipermanent )

Descoperiți gama noastră variată de pungi imprimate cu clapetă adezivă, cu agățătoare personalizată sau header personalizat, perfecte pentru a vă promova brandul și a oferi un ambalaj deosebit pentru produsele dvs. Aceste pungi sunt create cu atenție la detalii și din materiale de calitate superioară, asigurându-vă că produsele dvs. sunt protejate și prezintă o prezentare atrăgătoare.

Pungile cu clapetă adezivă personalizate sunt ideale pentru a crea o imagine distinctă și memorabilă. Putem imprima logo-ul, sloganul sau designul dvs. pe pungă, adăugând un element personal și de recunoaștere a brandului. Cu agățătoare personalizată sau header personalizat, puteți adăuga informații suplimentare despre produs sau un mesaj special pentru clienți.

Beneficiile utilizării pungilor personalizate cu clapetă adezivă sunt numeroase. Acestea oferă o închidere sigură și ușoară, asigurând protecția produselor împotriva prafului și murdăriei. Personalizarea pungilor vă permite să vă diferențiați în piață și să vă promovați brandul într-un mod profesionist.

Indiferent de nevoile dvs., avem soluții de ambalare personalizate pentru a vă satisface cerințele. Pungile noastre cu clapetă adezivă, eurohole personalizat sau agățătoare personalizată sunt concepute pentru a vă ajuta să vă livrați produsele într-un mod elegant și reprezentativ.

Comandați acum pungile cu clapetă adezivă personalizate de la noi și beneficiați de servicii profesionale și de livrare promptă. Suntem aici pentru a vă ajuta să adăugați un plus de valoare produselor dvs. și să vă construiți un brand puternic și recunoscut în piață. Contactați-ne acum și începeți să vă promovați afacerea cu pungi personalizate de înaltă calitate.

Beneficiile utilizării pungilor cu clapetă adezivă, eurohole si gauri de aerisire includ:

1. Protejarea produselor: Pungile cu clapetă adezivă asigură o protecție excelentă împotriva deteriorării și contaminării produselor în timpul manipulării și transportului. Acestea ajută la menținerea integrității și calității produselor.

2. Igienă și siguranță: Pungile transparente cu clapetă adezivă asigură o bună igienă a produselor, permițându-le să fie vizibile fără a fi necesară deschiderea ambalajului. Astfel, se evită riscul contaminării și se oferă încredere consumatorilor cu privire la calitatea și prospetimea produselor.

3. Suprafață optimă pentru imprimare: Pungile cu clapetă adezivă oferă o suprafață generoasă și netedă pentru imprimare, permitând promovarea brandului și afișarea informațiilor importante. Acest lucru permite personalizarea pungilor cu logo-ul, sloganul sau designul dvs., consolidând identitatea și recunoașterea brandului.

4. Eurohole pentru prezentare și afișare: Prezența eurohole-ului pe punga facilitează expunerea produselor în magazine sau alte spații de vânzare. Eurohole-ul permite agățarea pungilor pe suporturi sau cârlige, maximizând vizibilitatea și atragerea atenției asupra produselor.

5. Circulația aerului prin găurile de aerisire: Anumite pungi cu clapetă adezivă pot fi dotate cu găuri de aerisire, permitând circulația aerului în interiorul ambalajului. Acest lucru este deosebit de util pentru produsele care necesită aerisire sau depozitare în condiții specifice, cum ar fi fructele și legumele proaspete.

6. Variație de dimensiuni și adaptabilitate: Pungile cu clapetă adezivă sunt disponibile în mai multe dimensiuni, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de produse. Ele pot fi ușor adaptate la dimensiunea și forma produselor ambalate, asigurându-se că pungile își păstrează forma și oferă o ambalare adecvată.

7. Închidere rapidă și sigură: Banda autoadezivă de pe pungile cu clapetă facilitează închiderea rapidă și sigură a ambalajului. Acest lucru asigură că produsele sunt bine protejate și că nu vor aluneca sau cădea din ambalaj în timpul manipulării sau transportului

În concluzie, pungile cu clapetă adezivă și eurohole reprezintă o soluție excelentă de ambalare, oferind protecție, igienă, personalizare și facilitatea prezentării și afișării produselor, circulația aerului și adaptabilitatea la diferite dimensiuni sunt alte beneficii ale utilizării pungilor cu clapetă adezivă și eurohole. Aceste ambalaje sunt ideale pentru diverse industrii, inclusiv alimentară, cosmetică, retail și multe altele.

Pungile cu clapetă adezivă asigură protecția și securitatea produselor pe durata transportului și manipulării. Ele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la rupere și deteriorare, asigurând astfel că produsele dvs. ajung în stare perfectă la destinație. De asemenea, pungile transparente permit verificarea vizuală a conținutului, evitând necesitatea deschiderii ambalajului înainte de achiziție.

Cu suprafața generoasă pentru imprimare, pungile cu clapetă adezivă oferă o modalitate eficientă de promovare a brandului. Logo-ul, sloganul și informațiile cheie pot fi afișate în mod vizibil, creând o impresie puternică asupra clienților și asigurând recunoașterea brandului în piață.

Eurohole-ul prezintă avantaje suplimentare, permitând pungilor să fie agățate pe suporturi sau cârlige, în magazine sau expoziții. Aceasta facilitează prezentarea produselor într-un mod atractiv și încurajează cumpărătorii să observe și să ia în considerare produsele dvs.

Găurile de aerisire sunt utile pentru produsele care necesită circulație adecvată a aerului, precum produsele proaspete, pentru a menține calitatea și prospețimea lor. Aceasta asigură o durată de valabilitate mai lungă și o experiență plăcută pentru clienți.

PersonalizareObservatii optiuni
 • Pungi personalizate cu header, agatatoare
In masa sau logo/text, sau folie transparenta✔️
 • Pungi clapa personalizata
Pungi cu clapeta personalizata in functie de solicitare, aplicatie, dimensiune ambalaj✔️
 • Eurohole personalizat
Standard sau gaura simpla✔️
 • Grosime folie (microni)
In functie de aplicatie✔️
 • Pungi personalizate cu clapeta adeziva
Imprimare 1-8 culori, fata/verso, ambalaj customizabil✔️
 • Pungi transparente cu adeziv
Pungi neimprimate✔️
 • Inscriptionare semne comerciale
Pungi cu cod de bare, cod QR, semn de reciclat✔️
 • Pungi cu banda adeziva
Pungute transparente cu adeziv permanent (o singura deschidere, ex: carduri✔️
 • Pungi plastic BOPP transparente cu clapeta autoadeziva
Pungi clapeta adeziva – repozitionabil, nepermanent (multiple deschideri. Ex: textile✔️
 • Dimensiuni pungi clapeta
Dimensiuni mari ex: pungi pentru lenjerii pat✔️
 • Punga plastic cu adeziv – Dimensiuni mici
Pungute celofan✔️
 • Pungi plastic cu adeziv – Dimensiuni mari:
Pungi pentru ambalat textile,✔️
 • Personalizare mixta
Pungi cu clapeta adeziva cu header si eurohole agatatoare✔️
 • Pungi cu gaura de aerisire
Gauri multiple✔️
 • Material
Pungi BOPP (polipropilena), Pungi CPP (Cast), Pungi polietilena (LDPE)✔️
 • Microperfor
Linie punctata, microperforata pentru o rupere facila a ambalajului✔️
Punga polietilena autoadeziva

Materiale folosite pentru pungile cu clapeta adeziva

 • BOPP (PP) CPP film imprimat sau neimprimat; LDPE (polietilena) folie personalizata sau simpla; Banda alba (insertie alba) sau imprimata pentru header;  Banda adeziva permanenta sau repozitionabila.

Dimensiuni disponibile 

Incepand cu  50×50+25mm pana la 400×450(+35)+30mm. (latime, inaltime header, clapeta). Personalizare in functie de solicitari ( dimensiuni-inaltime, lungime, grosime, design, banda adeziva permanenta   sau repozitionabila, eurohole/diverse dimensiuni si forme).

Procesul de comanda si productie

 1. Comandarea tipului de ambalaj, dimensiune , grosime si stabilirea termenului de productie si livrare. Ambalajele transparente sunt produse intr-un timp mai scurt. Pungile personalizate pot fi livrate in intervalul de aprox 10-15 zile , in functie de comenzile existente in acel moment. Pentru ambalajele neprsonalizate dar mai ales pentru cele imprimate exista cantitati minime ale comenzilor
 2. Stabilirea dimensiunilor, a tipului de adeziv ( permanent sau repozitionabil), existenta sau nu a headerului. Si acesta poate fi personalizat cu imprimare totala, partiala sau logo.
 3. Pentru personalizare ( pe punga sau pe header) este necesar tranmiterea designului dorit. Acesta este procesat prin pozitionarea grafica, stabilirea numaruui de culori, etc. Dupa obtinerea BT-ului se executa matrita. Aceasta se achita de catre client si poate avea utilizari multiple,  daca se pastreaza dimensiunile ambalajului.
 4. Debitarea folie necesare, la dimensiunile potrivite pungii.
 5. Imprimarea -pentru ambalajele personalizate.
 6. Transformarea foliei in pungi, concomitent cu aplicarea headerului , stantarea gaurilor de aerisire, a agatatorii pt raft si aplicarea adezivului pe clapeta.
 7. Ambalarea in ambalaje din plastic sau cutii de carton si livrarea catre client.
 8. Sunt comercializate in set 1000 bucati.