Prima pagină » Industrii » Ambalaje pentru mancarea animalelor de companie

 + 7 TIPURI DE AMBALAJE PET FOOD

Sac petfood mancare uscata caini si pisici
Ambalaj pentru mancare pisici
Punga cu fermoar pentru transport pesti de la Pet Shop

IMPORTANTA AMBALAJULUI IN INDUSTRIA PET FOOD

Ambalajul joaca un rol crucial in industria hranei pentru animale. Este locul unde cumparatorul cauta informatii nutritionale, descrieri succinte ale produsului, precum si caracteristicile si beneficiile acestuia. Sacii si pungile personalizate sunt printre cele mai utilizate tipuri de ambalaje. Daca oamenii sunt dispusi sa investeasca in produse premium, producatorii, la randul lor, trebuie sa investeasca in ambalaje de inalta calitate.

Ambalajul flexibil pentru Pet Food este o solutie de ambalare convenabila, versatila si functionala pentru transportul, depozitarea si prezentarea la raft a alimentelor pentru animalele de companie.

Ingrijirea lor este o alegere a stilului de viata pentru multi oameni astazi. Cu vieti aglomerate si programe de lucru, avem nevoie de o solutie flexibila pentru pregatirea, hranirea si ingrijirea animalelor lor de companie. Ambalajul flexibil ofera un nivel ridicat de confort cu o varietate de posibilitati ,usor de deschis si resigilat, precum si manere pentru transport usor si formate durabile care ocupa mai putin spatiu la acelasi volum.

TIPURI DE AMBALAJE PENTRU HRANA SI INGRIJIREA ANIMALELOR DE COMPANIE

Tupuri de ambalaje pentru mancare animale
  • 1 – Ambalaj Stand-Up, Doypack, s simplu sau personalizat, cu posibilitatea resigilarii usoare si repetate, cu eurohole/agatatoare la raft sau manevrare cu maner tip 3-finger, easy open ( pentru o rupere curata si drepta de fiecare data) sau maner decupat. Pot avea baza rotunda ( Round corner) sau dreapta. Se pot produce si cu fereastra pentru a se putea vizualiza produsul si a atrage clientii. Materialele folosite sunt durabile si sunt speciale pentru produsele alimentare.
Pungi StandUp Doypack, cu fermoar si easy open

Punga Stand Up Doypack cu fermoar, easy open, ambalaj pentru mancare pesti

  • 2 – Ambalaj Quad Seal (cu sudura in patru laturi), putand a fi depozitat in picioare  (StandUp) pe raft si avand un design atragator. Este recomandat pentru volume mai mari incepand cu 500 g, pana la 3 kg, 5 kg, 10 kg. Avand suduri speciale in cele 4 laturi, este robust si compact. Formatul Quad Seal ofera oportunitatea de a va extinde mesajele de marketing si promotionale prin utilizarea imprimarii in 1-8 culori. Datorita lipsei sudurilor pe spate, puteti beneficia de mesaje neintrerupte ale marcii pe toate cele patru fete ale pungii, ceea ce inseamna un potential masiv pentru imagini si branding. Structura intarita a pungilor cu etansare ajuta punga umpluta sa-si mentina mai bine forma pe raft, in timp ce designul sau compact ocupa mai putina latime pentru acelasi volum de produs decat variantele traditionale. Acest tip de ambalaj ofera un impact maxim asupra vanzarilor prin versatilitatea sa.
Pungi cu pliuri laterale pentru ceai, cafea

Punga Quad Seal pentru mancare pentru rozatoare

  • 3 – Ambalaj Flow Pack, cu sudura pe spate si la bazapentru ambalarea recompenselor si a celorlate tipuri de mancare uscate. Pungile pot avea agatatoare / eurohole pentru o usoara expunere la raft si sunt produse din diverse tipuri de materiale transparente sau personalizate. Totodata se folosesc si pentru ambalarea mai multor produse de acelasi fel, in set-uri.
Tipuri de pungi si suduri ambalaje flowpack, cu sudura centrala

Punga pentru mancare pisici, Flowpack

Pungi 3-Side Seal, pungi resigilabile, cu lipire in 3 laturi

Punga 3-Side Seal pentru mancare de caini

  • 5 – Ambalaj 2-Side Seal: cu suduri late in partile laterale, putand avea easy open, header si eurohole. Sunt ambalaje uzuale cu diverse utilizari in domeniul Pet Food, de la mancare uscata la tratatii, biscuiti, etc.
Punga resigilabile cu ziplock, punga 2-Side Seal

Punga mancare pentru pisici 2-Side Seal

  • 6 – Ambalaje multipack: pungi pentru ambalare pachete multiple. Pungi din LDPE, BOPP sau multistrat, cu inchidere simpla (lipire la cald) sau cu clapeta adeziva. Se folosesc in mod uzual pentru oferirea reducerilor pentru cantitati mai mari (Ex: set de 6-8 bucati din acelasi produs). Acestea pot fi personalizate cu designul producatorului sau se pot aplica etichete autoadezive pentru a se evidentia continutul lor.
Schita punga BOPP cu calapeta pentru martisoare

Punga multiproduse din celofan, cu banda adeziva

  • 7 – Folie Film pentru ambalare automata: pentru ambalare masini automate tip Flow Pack, folia putand fi transparenta sau personalizata. Si aici se utlizeaza diverse materiale in functie de solicitari. Acest tip de ambalaj este folosit pentru volume mari pentru a se efientiza procesul de productie.
  • 8 – Pungi duble: cu lipire la mijloc, pentru a putea oferi doua produse complementare in acelasi ambalaj. Se folosesc si in cazul oferirii de mostre din doua prodse (Ex: hrana uscata si un plic de hrana umeda, hrana uscata si biscuiti, etc.)

CRESTEREA PIETEI AMBALAJELOR: ROLUL VITAL AL PUNGILOR PENTRU MANCARE DIN INDUSTRIA PET FOOD

Piata ambalajelor pentru hrana si tratatiile animalelor de companie este intr-o crestere constanta, deoarece tot mai multi oameni aleg sa adopte un animal de companie. Aceasta afectiune crescuta pentru animale stimuleaza in continuare cererea. Produsele dedicate acestor animale necesita ambalaje speciale, pungile si sacii PET Food si Snack Food fiind esentiale si necesitand proprietati particulare specifice fiecarui produs si producator.

SACI PENTRU MANCARE ANIMALE DE COMPANIE – AMBALAJE PERSONALIZATE

Va oferim tipuri de ambalaje speciale,  pungi si saci, cu diverse personalizari (imprimare sau optiuni adiacente) pentru hrana destinata cainilor, pisicilor si a altor animale de companie.

Specialistii nostrii va vor asista in optimizarea designului ambalajului, astfel incat sa atrageti atentia proprietarilor de animale de companie si sa transmiteti clar informatiile necesare despre produs.

Ambalaje Pet Food
Ambalaj pentru biscuiti pentru animale de companie, punga stand up cu ziplock

PUNGI PENTRU MANCARE ANIMALE DE COMPANIE | BENEFICII

Pungi pentru mancare animale de companie, mancare uscata si umeda

1 – Mentinerea prospetimii pentru o perioada lunga de timp. Ambalajele noastre ofera solutia optima pentru mentinerea si prelungirea duratei de valabilitate a produselor alimentare pentru animale de companie. Folosind materiale de inalta calitate, cu o gama de proprietati de bariera pentru a se potrivi nevoilor produsului dumneavoastra
2 – Comoditate: Cu dimensiuni de ambalaj cuprinse intre 100 g si 10 kg, pungile si sacii pentru hrana animalelor de companie sunt ideale pentru orice produs alimentar. Cu multe optiuni usoare de deschidere si inchidere, plus cerinte minime de depozitare, ambalajul flexibil este alegerea potrivita pentru a va prezenta oferta.
3 – Sustenabilitate: Cu o cerere crescuta pentru hrana organica pentru animale de companie si constientizarea mediului, noi am dezvoltat o gama de solutii de ambalare reciclabile pentru a oferi producatorilor de hrana pentru animale de companie ambalaje care sunt in conformitate cu produsele si valorile marcii lor.

AMBALAJE PENTRU ASTERNUTURI ANIMALE DE COMPANIE: NISIP PENTRU LITIERE PISICI SAU PENTRU ROZATOARE MICI

O alta utilizare a ambalajelor produse de VLM Poliplast este cea pentru ingrijirea prietenilor necuvantatori:

  • Saci pentru covor igienic pentru litiera pisicilor cum ar fi saci de nisip clasic sau nisip de tip clumping, asternuturi igienice de tip silicat, peleti . Ambalajele pot avea maner traditional sau 3-finger pentru un transport facil si se pot personaliza cu designul producatorului.
  • Saci grosi pentru asternutul rozatoarelor. Ambalaje personalizate pentru fan sau peleti.

INVESTITII IN CRESTERE IN HRANA ANIMALELOR DE COMPANIE

saci pentru mancare animale, mancare umeda sau uscata

In timp ce tipul si calitatea produselor achizitionate de consumatori pentru prietenii lor sunt importante, ambalajul care protejeaza continutul din interior este la fel de influent in deciziile de cumparare. Parteneriatul cu producatorul potrivit de ambalaje  este esential pentru a va asigura ca hrana pentru animale de companie, recompensele, jucariile si suplimentele dvs. ies in evidenta pe raft si in mintea consumatorilor. Indiferent daca sunteti in cautarea ambalajelor pentru hrana pentru pisici sau pentru ambalaje pentru caini, suntem aici pentru a va ajuta!

FAQs AMBALAJE PET FOOD SI PET SNACK

1 – Din ce material este facut ambalajul pentru hrana animalelor de companie? Ambalajele noastre pentru hrana animalelor de companie sunt realizate dintr-o varietate de folii diferite, in functie de cerintele produsului. Toate ambalajele noastre sunt complet personalizabile pentru a se potrivi nevoilor dvs. si pot fi produse cu finisaje variate, cum ar fi imprimare mata, lucioasa, selectiva, cu inchideri diverse, easy open, header si eurohole, etc.
2 – De ce ambalajele noatre sunt diferite? Dezvoltam toate produsele noastre de ambalare tinand cont de nevoile clientilor nostri. Cu comenzile noastre cu cantitati minime prestabilite, timpul de livrare rapid, grafica/imprimarea de calitate,sustinerea in alegera tipului de ambalaj potrivit, suntem partenerul ideal pentru marcile PET Food si Pet Snack de toate dimensiunile.
3 – Cum se pastreaza produsele alimentare in ambalajele noastre? Ambalajul poate fi realizat dintr-o varietate de folii care ajuta la prelungirea duratei de valabilitate a produselor dumneavoastra. Cu posibilitati diferite de resigilare, puteti pastra prospetimea produselor alimentare pentru animale de companie, puteti reduce risipa si puteti oferi confortul clientilor.
4 – Oferiti ambalaje durabile sau reciclabile pentru produsele alimentare pentru animale de companie? Oferim optiuni de ambalare durabile, inclusiv folii reciclabile pentru marcile de hrana pentru animale de companie care cauta ambalaje mai ecologice.
5 – Care este termenul de livrare  pentru pungile de ambalare pentru hrana animalelor de companie? Timpul nostru de livrare pentru  este de aproximativ 5 zile lucratoare pentru ambalajele transparente / nepersonalizate prin imprimare si 15 zile lucratoare pentru pungile finite, din momentul in care avem bun-de-tipar pentru imprimare. Aceste termene se stabilesc inaintea lansarii comenzilor.